Ford Mondeo 2.0 TDCI 130 - оборудване

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Vov
потребител
потребител
Регистриран: 04 сеп 2011, 00:59
Модел на автомобила: Mondeo 2.0 TDCI 130
Status: Извън линия

Ford Mondeo 2.0 TDCI 130 - оборудване

Мнение от Vov » 04 сеп 2011, 01:26

Здравейте, нов член съм на форума и моля да ме извините, ако вече има подобна тема. Харесал съм и следващата седмица мисля да купя едно Mondeo 2.0 TDCI 130 - 2006г. е първата регистрация. Тъй като са почивни дни и няма кой да ми даде инфо, моля ако някой знае, да ми подаде инфо за нивата на оборудване - какво включват. Предполагам това, което съм харесал, е Ambientе, доколкото знам, най-ниското ниво на оборудване. Интересно ми е, дали има борд компютър и в кои нива всъщност е наличен.

Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Ianaki
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри

Re: Ford Mondeo 2.0 TDCI 130 - оборудване

Мнение от Ianaki » 06 сеп 2011, 21:49

Двигателя много ми харесва, но липсата на екстри може да е много дразнеща. При ниските цени на фордовете си е направо престъпление да не е Титаниум. Според мен е по-добър вариант да се ориентираш към по-стар, но по-запазен екземпляр с всички екстри, отколкото да налиташ по новата година. Много често по-новите с ниски цени са трагични като състояние.
За съжалени, не мога да взема по-конкретно отношение по въпроса ти, защото аз съм по старите модели преди 2000г. :D Да се надяваме, че ще се включи някой колега. Поздрави!

Потребителски аватар
Alexi
потребител
потребител
Регистриран: 18 май 2008, 22:50
Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
Контакти:

Мнение от Alexi » 07 сеп 2011, 12:55

само ще упомена ,че разликата между Ambiente и Ghia/Titanium е била около 8000 лв по ценова листа .. вие преценете дали си струва да се вземе ниското оборудване при условие че втора ръка са почти на еднаква цена ..

Потребителски аватар
benz
потребител
потребител
Регистриран: 24 мар 2008, 19:33
Модел на автомобила: mercedes-benz e250

Мнение от benz » 31 окт 2011, 21:04

Здравейте, отдавна не съм влизал тук, всъщност откакто подарих предишното си мондео ... история...минало...

Залитнал съм по едно такова мондео от темата, 2006 г, но е с всички екстри, не знам нищо за този автомобил.
Ще съм благодарен на мнения от ваша страна за двигател, разход , поддръжка, комфорт и тн.
Тези дни ще ида да го видя, предлага ми го приятел на добра цена в сравнение с тези на пазара.
Какво трябва да гледам, слаби места...Блазни ме, че е сравнително нова година и се надявам да влизам по-рядко в бокса.

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”