Как да се сдобия с това ?

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
Garret
потребител
потребител
Регистриран: 13 окт 2011, 22:37
Модел на автомобила: Fiesta MK3 1.1 Mi
Status: Извън линия

Как да се сдобия с това ?

Мнение от Garret » 23 яну 2012, 14:29

Някой може ли да ми каже дали ги продават някъде тези "антикрила" или някой ако има излишно такова да ми го продаде. Търся го от много време, ама все удрям на камък *banned* Из форума видях доста фиести с него, моля ви кажете от къде ги взимате :)
Изображение

Потребителски аватар
toshako
потребител
потребител
Регистриран: 27 ное 2006, 21:07
Модел на автомобила: Ford Fiesta CLX MK3 1.4 CVH, 1989г. карбуратор, LPG, JetSpark
1998 Volvo V40 2.0T B4204T 118kW, ГИ Landi Renzo

Re: Как да се сдобия с това ?

Мнение от toshako » 23 яну 2012, 18:58

Здрасти колега, ако си от Бургас ще те упътя до една морга, където миналата година видях да се продава това, същото. Сега не знам дали стои, но и аз й се точих, ама беше доста изподраскано и на цена от 30 кинта :( .

Потребителски аватар
Garret
потребител
потребител
Регистриран: 13 окт 2011, 22:37
Модел на автомобила: Fiesta MK3 1.1 Mi

Мнение от Garret » 24 яну 2012, 13:44

От Хасково съм :) По моргите в повечето случаи върви комплект с вратата, пък и 30лв. за една гума наистина е доста,при това захабена както казваш :( Мисълта ми беше дали има някоя фирма или сайт, дето ги продават нови наскоро гледах в Seat форума пичовете си ги купуваха и си слагаха на колите мисля че струваха около 20лв. нови. Иначе много променя визията на колата стои много красиво и дискретно. В махалата има 2-3 Фиестички с такива крилца и всеки път ме връхлитат джебчийски помисли като ги видя :D Тук във форума има няколко теми за Фиести на части дето го имат, но все още нямам отговор :(

Потребителски аватар
bateto_toshko
потребител
потребител
Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS)

Мнение от bateto_toshko » 25 яну 2012, 10:30

А инак как се монтира това , лепи ли се? Защото ако се пробива задната врата ме отказвате на момента :)
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста :mrgreen:
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Потребителски аватар
Благо87
потребител
потребител
Регистриран: 01 окт 2010, 18:33
Модел на автомобила: focus

Мнение от Благо87 » 25 яну 2012, 10:41

Дупчи се задния капак в двата края на спойлера и на 1 или 2 места в горната част на задния капак, като в краищата се закрепва с нитове, а горе, където е скрито, на самия спойлер си има болтове, които влизат в капака, на него си има предвидени дупки отвътре, от които завиваш 2 гайки и си готов. Аз имам такова крило и ако някой има желание на лични може да се разберем.
Изображение

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”