Как да се сдобия с това ?
- toshako
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2006, 21:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta CLX MK3 1.4 CVH, 1989г. карбуратор, LPG, JetSpark
1998 Volvo V40 2.0T B4204T 118kW, ГИ Landi Renzo - Местоположение: Бургас
- Status: Извън линия
Re: Как да се сдобия с това ?
Здрасти колега, ако си от Бургас ще те упътя до една морга, където миналата година видях да се продава това, същото. Сега не знам дали стои, но и аз й се точих, ама беше доста изподраскано и на цена от 30 кинта
.

- Garret
- потребител
- Регистриран: 13 окт 2011, 22:37
- Модел на автомобила: Fiesta MK3 1.1 Mi
От Хасково съм
По моргите в повечето случаи върви комплект с вратата, пък и 30лв. за една гума наистина е доста,при това захабена както казваш
Мисълта ми беше дали има някоя фирма или сайт, дето ги продават нови наскоро гледах в Seat форума пичовете си ги купуваха и си слагаха на колите мисля че струваха около 20лв. нови. Иначе много променя визията на колата стои много красиво и дискретно. В махалата има 2-3 Фиестички с такива крилца и всеки път ме връхлитат джебчийски помисли като ги видя
Тук във форума има няколко теми за Фиести на части дето го имат, но все още нямам отговор 

- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
А инак как се монтира това , лепи ли се? Защото ако се пробива задната врата ме отказвате на момента 

сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
- Благо87
- потребител
- Регистриран: 01 окт 2010, 18:33
- Модел на автомобила: focus
Дупчи се задния капак в двата края на спойлера и на 1 или 2 места в горната част на задния капак, като в краищата се закрепва с нитове, а горе, където е скрито, на самия спойлер си има болтове, които влизат в капака, на него си има предвидени дупки отвътре, от които завиваш 2 гайки и си готов. Аз имам такова крило и ако някой има желание на лични може да се разберем.