Питане за кола
- lordextra
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2012, 15:58
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 16v lpg
- Status: Извън линия
Питане за кола
Изв., ако темата не е за тук, но имам следния казус, харесах си една кола в Плевен, ако я взема де, в Плевенското кат мога ли да се раг на мое име, или трябва да ходим до София и там да се регвам. В сми. тъпо е нали в Плевен има кат, що да ходя у Софе-то, на мен не ми пречи къв е номера, дори ме кефи неговия и искам да си го запазя, нали все пак така ... . Благодаря. иии от таз година нали се вързаха кат и общините, от Плевен да си ги метнат на Сф-то, к'во толкова?
Най-Мразения. Не е скъп бензина, Заплатите са Ниски. "Бяло,червено, зелено - цитат на 3-те Б-та за знамето на България.
-
- потребител
- Регистриран: 01 юли 2011, 19:40
- Модел на автомобила: Focus MK1
Re: Питане за кола
"кво толкова"то са най-вече данъци, пращане на "картички" и т.н.
Като изключим лизинговите коли (които така или иначе не са собственост на каращите ги), автомобилите се регистрират по постоянен адрес.
Ако на гърба на личната ти карта пише Плевен - КАТ в Плевен. Ако пише София - КАТ в София...
Като изключим лизинговите коли (които така или иначе не са собственост на каращите ги), автомобилите се регистрират по постоянен адрес.
Ако на гърба на личната ти карта пише Плевен - КАТ в Плевен. Ако пише София - КАТ в София...
- lordextra
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2012, 15:58
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 16v lpg
-----------------------ender написа:"кво толкова"то са най-вече данъци, пращане на "картички" и т.н.
Ми нещо що така, това противоречи на еврозакона за свободно вдижение на хора стоки и капитали в еврозоната, например в Германия не е така.
Най-Мразения. Не е скъп бензина, Заплатите са Ниски. "Бяло,червено, зелено - цитат на 3-те Б-та за знамето на България.
- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
Колега не се чуди, в Германия много неща не са така...
"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
-
- потребител
- Регистриран: 01 юли 2011, 19:40
- Модел на автомобила: Focus MK1
Никой не ти пречи да караш колата си където поискаш! Просто регистрацията й трябва да е на постоянния адрес на собственика 
Доколкото знам, дори и да имаш плевенски номера, ако се преместиш в София (отново, говоря за постоянна регистрация), трябва да ги смениш.
В Германия може и да не е така, но във Франция е...

Доколкото знам, дори и да имаш плевенски номера, ако се преместиш в София (отново, говоря за постоянна регистрация), трябва да ги смениш.
В Германия може и да не е така, но във Франция е...
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
Все тая е къде как е
Тука сме в България и колите се регистрират по постоянен адрес(седалище за фирмите) на собственика 

- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
В Германия си купуваш номера и той си е твой.Сиреч днес си с Форд утре с БМВ вдругиден с Лада номера си е твой слагаш и караш,само трябва да уведомиш общината където живееш за това.Но в БГ не е така ти плащаш наем на държавата за номерата със себестойността им и те са неизменна част от автомобила и собственика.Сиреч за да си събират данъците,глобите или там квото си искат и да знаят на кого и къде е колата се регистрира по местоживеене на ПОСТОЯННИЯ АДРЕС...
Или както каза колегата по горе ЛК издадена в София-КАТ София и ЛК издадена в Плевен КАТ Плевен.
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави
Или както каза колегата по горе ЛК издадена в София-КАТ София и ЛК издадена в Плевен КАТ Плевен.
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- kilikanzer
- Потребител
- Регистриран: 20 ное 2007, 19:59
- Модел на автомобила: Focus tddi/комби/P1888PM
Wartburg 312 - Местоположение: Разград
- Контакти:
Номер кола не кара,нито я поддържа.Гледай машината да е добра.
Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk