Въпрос относно Навигация/СД
- Continuer91
- потребител
- Регистриран: 01 май 2015, 14:15
- Модел на автомобила: Ford Focus ST 225hp
- Status: Извън линия
Въпрос относно Навигация/СД
Здравейте! Днес видях, че диска за навигацията ми го няма, открих само кутийката празна в жабката. Изобшо трябва ли ми този диск за навигацията ? 1ви въпрос: Възможно ли е, в СД-то да се вкарат повече от един диск ? 2ри въпрос: Навигацията понякога успява да се свърже, понякога не ( диска незнам дали е вътре или не ). От какво зависи това, че не се свързва всеки път ?
Колата е 2009 година. Благодаря предварително!- Continuer91
- потребител
Re: Въпрос относно Навигация/СД
Ето нещо ново което открих, един ден може да бъде полезно това за някой! http://youtu.be/IE4rdJHYQmc
- Continuer91
- потребител
Re: Въпрос относно Навигация/СД - Решен!
Здравейте колеги! Проблема с навигацията го реших. Мисля да ви споделя какъв беше "малкия проблем" Може да бъде полезно на някой. Проблема беше решен по следния начин: Извадих диска от тайника на СД-то, и го почистих! Явно предишния собственик , не го е правил от 2009 година 
ПС: На по-горния пост, има видео на което е показано къде е диска за навигацията. Препоръчвам ви, да внимавате с пластмасата като я вадите. Успех на всички!

ПС: На по-горния пост, има видео на което е показано къде е диска за навигацията. Препоръчвам ви, да внимавате с пластмасата като я вадите. Успех на всички!