Относно C-Max на метан
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 22:26
- Модел на автомобила: Форд Орион
- Status: Извън линия
Относно C-Max на метан
Здравейте,
в търсене на кола съм и разбрах случайно вчера за въпросния модел. Имате ли някакви впечатления? Двигателя е 2.0 145 к.с. По каталози код SYDA. Интересуваме и като цяло колата как е от към окачване, купе, ръжда.
Предварително ви благодаря за отговорите.
в търсене на кола съм и разбрах случайно вчера за въпросния модел. Имате ли някакви впечатления? Двигателя е 2.0 145 к.с. По каталози код SYDA. Интересуваме и като цяло колата как е от към окачване, купе, ръжда.
Предварително ви благодаря за отговорите.
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 22:26
- Модел на автомобила: Форд Орион
Re: Относно C-Max на метан
Странно, май никой няма такава кола. Замислям се дали е надеждна. В български сайтове почти нищичко.
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Re: Относно C-Max на метан
Не си взимай Бентли, защото са най-скапаните коли. Тях пък хептен никой не ги кара... пълни боклуци
За сега от моя съм много доволен от към окачване. Здрав е и вози сравнително меко. Купето е просторно и напълно задоволява нуждите ми за пространство. За ръжда няма абсолютно никакви проблеми до момента. Дават им 12 години гаранция срещу корозия.

За сега от моя съм много доволен от към окачване. Здрав е и вози сравнително меко. Купето е просторно и напълно задоволява нуждите ми за пространство. За ръжда няма абсолютно никакви проблеми до момента. Дават им 12 години гаранция срещу корозия.