Съдействие за оглед на МПС във Враца
-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2016, 05:49
- Status: Извън линия
Съдействие за оглед на МПС във Враца
Здравейте.
Харесал съм си един Форд Ка - нов внос, намира се във Враца.
Има 2 обяви за нея - тази и тази.
Звъннах на телефона от втората обява (в cars.bg). Човекът не беше твърде словоохотлив. Естествено, рече, че колата е пушка, и няма никакви забележки по нея...
Колицата на снимките изглежда добре (единствената видима забележка е различен цвят на задните калници - продавачът твърди, че боята е просто избеляла, но може и да е пребоядисвано по някаква причина), и цената е прилична, стига написаната година да е вярна и да няма ръжди и кахъри по двигател, окачване, ел. инсталация и т.н.
От Варна съм, и не ми се бият 500+ километра път само за да установя, че возилото не струва. Та ако се намери някой от Враца, имащ време и желание да мине да погледне колата и документите ѝ на живо - да се обади. Ще ми направи огромна услуга.
А ако има някой, които знае продавача - да сподели какво е реномето му.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Харесал съм си един Форд Ка - нов внос, намира се във Враца.
Има 2 обяви за нея - тази и тази.
Звъннах на телефона от втората обява (в cars.bg). Човекът не беше твърде словоохотлив. Естествено, рече, че колата е пушка, и няма никакви забележки по нея...
Колицата на снимките изглежда добре (единствената видима забележка е различен цвят на задните калници - продавачът твърди, че боята е просто избеляла, но може и да е пребоядисвано по някаква причина), и цената е прилична, стига написаната година да е вярна и да няма ръжди и кахъри по двигател, окачване, ел. инсталация и т.н.
От Варна съм, и не ми се бият 500+ километра път само за да установя, че возилото не струва. Та ако се намери някой от Враца, имащ време и желание да мине да погледне колата и документите ѝ на живо - да се обади. Ще ми направи огромна услуга.
А ако има някой, които знае продавача - да сподели какво е реномето му.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Re: Съдействие за оглед на МПС във Враца
Аз тази "манерка" не бих я взел. Нито година, нито км., нито нищо е така както е описано. Отгоре на всичко е и Ка. Дай още някой лев и вземи Фиеста. Ще ме извинява "джамбазина" че е избеляла от слънцето, направо си го е "яла отзад", и фугите не пасват. Защо точно от Враца, като цяло не е добра репутацията на колите и търгашите там, по-зле са дори от горублянските кошници. Дори да сгрешиш да го вземеш това "чудо", я те прибере обратно във Варна - я не....
-
- потребител
Няма смисъл да предлагате други модели. По ред причини съм се спрял на Ка, сега просто търся читав екземпляр на прилична цена. Държа колата да е произведена след 2002г., за да е с новия двигател, по възможност да има и оборотомер.
От наличните по сайтовете обяви тази горе е най-ниска като цена, има и още една пак във Враца. По тази причина съм се спрял на врачанските джамбази - с едно ходене мога да огледам и двете возила.
От наличните по сайтовете обяви тази горе е най-ниска като цена, има и още една пак във Враца. По тази причина съм се спрял на врачанските джамбази - с едно ходене мога да огледам и двете возила.
- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.
Мога да огледам и двете коли утре до към 11,00.Ако те устройва, дай телефон за да ти споделя колкото се може повече подробности. 

-
- потребител
@slavei2003:
Благодаря много. Имаш ЛС
Благодаря много. Имаш ЛС
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Бих дал 400лв в повече за Сивата, визията ми харесва. Ка гние около капака на резервоара, като гледам на Сивата е боядисван левия калник, поправено е изгнилото. Всъщност и двата задни калника са боядисвани, но като гледам е направено добре и не би трябвало да има проблем (все пак гледам снимка). На Жълтата е сменян рога на бронята, затова боята е различна, което е "Бял кахър", стига да ти харесва.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Доколкото съм запознат с модел Ка (I версия, 1996–2008) - предната и задната броня (заедно с калниците) са изработени от някаква пластмаса. Стандартно пластмасата е черна (с годините остарява и става сива), но има и много серии с пластмаси, боядисани в цвета на купето.
Колкото до визията на двете - нямам предпочитания, и жълтата ме устройва, стига да е наред. За сивата в обявата е написан двигател 1.4, но такъв по принцип не се слага на модел Ка. Та не е ясно какво още е сгрешено...
Колкото до визията на двете - нямам предпочитания, и жълтата ме устройва, стига да е наред. За сивата в обявата е написан двигател 1.4, но такъв по принцип не се слага на модел Ка. Та не е ясно какво още е сгрешено...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Отиваш при този търговец, и му размахваш 1500 лева пред носа, ако ти хареса, и ако ти я даде е добре, ако ли не-да си я чува още:
http://www.mobile.bg/11421396424450368
http://www.mobile.bg/11421396424450368
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Не четеш. Трябва ми кола, произведена след 2002. А и 1500лв. за нов внос от 2001 ми се видят доста пари, след като за приблизително същата сума се предлагат екземпляри от 2005-2006.ЯЛТА написа:Отиваш при този търговец...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Да, прав си. Но кола купена от Врачано-Монтанско, и 2010 г. да е, аз пък няма да взема никога,- мой критерий.GenaDP написа:Не четеш.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Читав автомобил може да се купи отвсякъде. Както и калпав.
- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Колега, казвам ти го съвсем добронамерено, кола (особено на 10+ години) от Враца НЕ си взимай НИКОГА. Този модел КА е податлив на ръжда, а във Враца всичко от Австрия и Германия, ако не се разпада от ръжда сега, след 2 години ще разбереш за какво иде реч. Аз бих ти предложил няколко други варианта, а пък вече ти си решаваш, но търси КА от Италия според мен.
http://www.cars.bg/c1340366
http://www.cars.bg/c1531395 поне ти е близо, погледни я, от Швейцария е
http://www.cars.bg/c1474659
http://www.cars.bg/c1405457
П.С. имаше една жълта много добра, 2005г, наскоро попаднах на нея, обаче вече я няма обявата. Успех!
http://www.cars.bg/c1340366
http://www.cars.bg/c1531395 поне ти е близо, погледни я, от Швейцария е
http://www.cars.bg/c1474659
http://www.cars.bg/c1405457
П.С. имаше една жълта много добра, 2005г, наскоро попаднах на нея, обаче вече я няма обявата. Успех!
-
- потребител
Ръждата би трябвало да може да се забележи при оглед на автомобила. Ако колата е запазена, не вярвам да ръждяса след няколко години, защото е била внесена от Германия/Австрия, а не от Италия. А швейцарската от линка по-горе и даже и на снимката си личи как вече е ръждясала около капачката на резервоара...
Пък и разликите в цените са доста фрапиращи. Трябва ми малка градска кола за жена. Една от причините да се спра на Форд КА е сравнително ниската му цена. Бих дал до около 1800-2000лв. за много запазена кола 2005-6г. Ако ще давам повече, на пазара има доста по-читави алтернативи. Другият вариант е около 1000 лв. за кола 1999-2000.
Пък и разликите в цените са доста фрапиращи. Трябва ми малка градска кола за жена. Една от причините да се спра на Форд КА е сравнително ниската му цена. Бих дал до около 1800-2000лв. за много запазена кола 2005-6г. Ако ще давам повече, на пазара има доста по-читави алтернативи. Другият вариант е около 1000 лв. за кола 1999-2000.
Последна промяна от GenaDP на 04 мар 2016, 23:28, променено общо 3 пъти.
- BIGFORDFAN
- потребител
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Ти си знаеш, явно ги разбираш нещата, дано да вземеш нещо което на теб ще ти върши работа.
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo
-
- потребител
Не, не съм много в час с автомобилите, но не съм и пълен лаик. А и не робувам на предразсъдъци...
- BIGFORDFAN
- потребител
То все някой като теб трябва да ги купи тия коли, лошо няма, ще подпомогнеш и държавата с разни екотакси и т.н., а и няма да я караш тая кола 10 години.
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo
- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Как може да искате да дадете една заплата за "кола" и да имате претенции - да е здрава, да е красива, да няма ръжда и т.н. Че то един IPhone струва повече. Ако ще купуваш кола за 1500 лева, съветът ми е да е по-близо до Варна и една молитва да те закара до вкъщи. То и аз, както и много тук, купуваме и караме евтини трошляци, ама чак пък 1500 лева....
-
- потребител
Цена на този модел е такава, затова искам да дам толкова пари за него.
Даже да взема най-скъпата, която се предлага в момента, тя пак може да се окаже на първия завой, а високата ѝ цена не гарантира липса на дефекти.
И не схващам връзката м/у цената на употребяван автомобил и нов мобилен телефон...
Даже да взема най-скъпата, която се предлага в момента, тя пак може да се окаже на първия завой, а високата ѝ цена не гарантира липса на дефекти.
И не схващам връзката м/у цената на употребяван автомобил и нов мобилен телефон...
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
А бе хора, не се ебавайте, 2000+ за нерегистрирана Ка, направо е несериозно.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- BIGFORDFAN
- потребител
Колегата ни попита за мнения, ние му дадохмр доволно много,
явно твърдо е решил да се разходи до Враца, пък другото е на късмет.
Sent from my Lenovo
явно твърдо е решил да се разходи до Враца, пък другото е на късмет.
Sent from my Lenovo