Мнение за Мондео след 2000
-
- потребител
- Регистриран: 06 окт 2016, 17:08
- Status: Извън линия
Мнение за Мондео след 2000
Здравейте,
напоследък съм се замислил сериозно за Мондео след 2000 дизел. Не съм харесал нещо конкретно, но ми се иска да попитам за мнение, относно поддръжка, цени на частите и т.н. Приемам и предложения за други модели или за бензинови двигатели
. Засега това ми хвана окото на пръв поглед: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fw58ri
Благодаря предварително на отзовалите се
.
напоследък съм се замислил сериозно за Мондео след 2000 дизел. Не съм харесал нещо конкретно, но ми се иска да попитам за мнение, относно поддръжка, цени на частите и т.н. Приемам и предложения за други модели или за бензинови двигатели

Благодаря предварително на отзовалите се

- mclsdreal
- потребител
- Регистриран: 01 май 2009, 20:44
- Модел на автомобила: Мондео 1.8TD-2000, Джия
- Status: Извън линия
Re: Мнение за Мондео след 2000
Километрите са близо до 400 000! Това означава в много близко бъдеще да намразиш Форд. Тоест, маховици, дюзи, турбо, друга пероферия... Частите не са много евтини, но втора ръка се намират що годе изгодно. Колата иначе като модел е добра, достатъчно просторна и комфортна. Разхода на гориво варира от 6.5 нагоре. Обслужването стартово не е кой знае колко дебело като цена, но не е и като на други дизели от този клас. Предницата не заминава бързо. Огледай за козметични дефекти от към ръжда.
I`m sorry.. I can`t be perfect... !!