Ford Fiesta 1.2 2005 номер на двигател
-
- потребител
- Регистриран: 12 сеп 2018, 09:56
- Status: Извън линия
Ford Fiesta 1.2 2005 номер на двигател
Привет на всички,извинявам се предварително може би за глупавия въпрос ,но не мога да намеря никъде номера на двигателя.Закупих колата от Германия и сега трябва си мина по реда в КАТ Можете ли да ми кажете къде по точно се намира като локация зада мога да го почистя и да се вижда.Благодаря ви много и още веднъж се извинявам за глупавия въпрос.Поздрави
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
Re: Ford Fiesta 1.2 2005 номер на двигател
Последните 5 цифри от VIN номера са номер на двигателя.
Поне при мен е така, ако не се лъжа. Нямам под ръка големия талон, за да го потвърдя със сигурност.
Поне при мен е така, ако не се лъжа. Нямам под ръка големия талон, за да го потвърдя със сигурност.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
-
- потребител
- Регистриран: 12 сеп 2018, 09:56
Да за номера разбрах че е това,просто ме интересува къде по точно по мотора е написан зада мога да го почистя и да се вижда че в Кат Варна искат да го сверят и ако не се вижда ще правят на интересни.
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
Преди две години на моята, сами си намериха къде е щампован номера.
Никой не ми се е правил на интересен, нито пък е мърморил. Нареждай се на канала и да не ти дреме.
Така и така ще си загубиш деня, нека те си загубят малко и от тяхното време. В крайна сметка на тях и им се заплаща.
Никой не ми се е правил на интересен, нито пък е мърморил. Нареждай се на канала и да не ти дреме.
Така и така ще си загубиш деня, нека те си загубят малко и от тяхното време. В крайна сметка на тях и им се заплаща.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...