Откъде да си намеря подложката за регистр. номер?
Откъде да си намеря подложката за регистр. номер?
Един ме натисна и ми счупи горните щипки... Засега се крепи, но при тия скорости ме е страх да не литне..

- BadAngel
- потребител 
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
- Status: Извън линия
тия са лайнари, майка ми кара пежо 206 и беше натисната предната броня, съответно рамката на нoмeра се беше строшила и ми фактурираха рамчица за 40 ст.Gate написа:Ами в София франс ауто бяха майvalk написа:Приятел,иди във всяко представителство на МП или на някоя друга марка.би следвало да ти дадат такав подложка.Не би следвало да ти струва нещо.
успех3лв..Айде ше потърся мойта старата утре ,и ше ти я дам(май са и двете)
аз в гаража имам цял кашон, само ще им махнеш лентата НИСАН и са готови.. по принцип може да си поръчаме такива лентички, дето са под номера с линка за форума, БМВ форума си направиха такива май и като цяло е готино
Играчките се променят,
момчетата - не.
						момчетата - не.
- BadAngel
- потребител 
- Контакти:
аз на моя предния номер му сложих 4 рапидки и сега спиjlpetkov написа:мене ако ме питаш иди да ти ковнат един нит от тия катаджийскитеили даже два, пъхаш се вътре, дето монтират номерата, бутваш 2 лева на някой от мотаещите се чичковци с куфарчета и той изтичва, боц и си готов
мене ми сложиха един отпред и два отзад през номерата за два лева
 по принцип на фокусите предните им номера са лабави, гледам че и други си слагат
 по принцип на фокусите предните им номера са лабави, гледам че и други си слагат  отзад няма смисъл, нали се пломбира номера с нит така или иначе..
 отзад няма смисъл, нали се пломбира номера с нит така или иначе..Играчките се променят,
момчетата - не.
						момчетата - не.
- BadAngel
- потребител 
- Контакти:
не е там, аз бях в четвъртък, продаден е и се движи в студентски град, кара го едно момиче от моя университетvalboy написа:ОК! Ако не ще мръдна да видя оранжевия Фокус в МП Младост, ако още е там.Gate написа:....Айде ше потърся мойта старата утре ,и ше ти я дам(май са и двете)
 по-късно може да пусна и снимки
Играчките се променят,
момчетата - не.
						момчетата - не.
- Gate
- потребител 
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
 SierraXR4 2.0I;
Така сега ги гледах значи мойте са без щипки, ами през самия номер минава рапидка и го държи за подложката!Предната има малка цепка ,но става,а задната си е здрава отвсякъде(то предна, задна май няма значение)само от долу има адреса на един автосервиз(холандски) ако ще ти свършат работа свиркай да ти ги давам!

- BadAngel
- потребител 
- Контакти:
оп, е тука ще чукна една снимка на тоя мръснишки фокусBadAngel написа:не е там, аз бях в четвъртък, продаден е и се движи в студентски град, кара го едно момиче от моя университетvalboy написа:ОК! Ако не ще мръдна да видя оранжевия Фокус в МП Младост, ако още е там.Gate написа:....Айде ше потърся мойта старата утре ,и ше ти я дам(май са и двете)

тая кола си хапе кайшката направо

пак казвам, имам цял кашон табели, ако ви трябва пишете
Играчките се променят,
момчетата - не.
						момчетата - не.
- vasko_bulgaria
- потребител 
- Регистриран: 06 апр 2006, 10:13
- Модел на автомобила: Dacia Logan 1.5 dCi