Има ли някъде на склад конекторче за дюзата за чистачките?
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2007, 13:10
- Модел на автомобила: Focus 2.0 Trend
- Status: Извън линия
Има ли някъде на склад конекторче за дюзата за чистачките?

Счупи се една съвсем малка джаджичка на Фокуса - г-образно пластмасово конекторче, което свързва маркучето със самата пръскалка на чистачките. Явно пластмасата беше остаряла. Проверих си го във Микрокат:
1037219 - Каталожен номер
ШАРНИР - Наименование
96FG - Фабричен номер 1
17A612 - Фабричен номер 2
AA - Фабричен номер 3
MotorCraft номер
2.04 - Цена (лв.)
Излиза като шарнир, ама не е това проблема. Проблема е че май го има само във Мото пфое и то с поръчка и се чака две седмици. Звънях в Йовал и Хаджиеви, защото тези успях да измисля - и на двете места бодро ми казаха че нямат подобни работи. Довечера ще гледам да го поръчам от Мото пфое, но за тея две седмици може доста дъжд да се извали. Ако някой има идея откъде може да се вземе веднага - моля да сподели.
-
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 10:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1998
5 Door Saloon
ZETEC-E 1.8 EFI (115ps) - Status: Извън линия
Re: Има ли някъде на склад конекторче за дюзата за чистачките?
Еластично (меко) маркуче с нужната ширина (тоест тесничко) за да не се извади лесно. Нагряваш го да омекне, пъхаш и забравяш. И аз по преди ходих по мотофое да търся подобни дребни неща (включително и точно това конекторче), ама просто няма смисъл - излишна загуба на време и разправия.
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2007, 13:10
- Модел на автомобила: Focus 2.0 Trend
- Status: Извън линия
Re: Има ли някъде на склад конекторче за дюзата за чистачките?
Ами в крайна сметка аз си го поръчах в един магазин, изчаках някъде една седмица и ми го доставиха. Някаква прилична цена беше 3-4-5 лева.