Търся части за Форд Капри Мк 1
-
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 00:16
- Модел на автомобила: Ford Capri Mk I 1969
- Status: Извън линия
Търся части за Форд Капри Мк 1
Вече съм горд собственик на Капри Мк 1 1969-та година
..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много
.. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват.. ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер
,btw няма значение в коя част от България са частите, то се е видяло, че ще се обикаля 

- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 00:16
- Модел на автомобила: Ford Capri Mk I 1969
Даа, същото синьото е.. има малко гнилоч по задните калничета, но там ше слагаме едни екстри и ще се премахне
.. пък и боята ще я стържем до метал.. за тва викам, че е жик-так 
Plamen CONSUL 73, благодарско много, свръзах се с човека и сигурно ще направим една обмяна
живот и здраве до месец трябва да сме на улиците вече 

Plamen CONSUL 73, благодарско много, свръзах се с човека и сигурно ще направим една обмяна

- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Радвам се че съм помогнал ние, като почвахме с тези коли ,нямаше интер нямаше нищо нямаше кой да помогне с инфо а сегаааа хахааа Да се карате със здраве виж в мобилето имаше оригинални джанти за капри бяха, хубави и да пуснеш снимки ей.А броните се опитай да изчистиш с WD-40 Това са едни спрейове за ръжда но премахват и този битум с който за намазани ,напръскай и изчакай 

- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Звънни тук http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=12157" onclick="window.open(this.href);return false;
Има нови амортисьори Моторкрафт и някой други неща.
Успех!
Има нови амортисьори Моторкрафт и някой други неща.
Успех!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2007, 23:30
- Модел на автомобила: Scorpio
Re: Търся части за Форд Капри Мк 1
Тръбички правят в Скантек в Сф, питай по телефона за техен дилър или клиент в Бургас. Имат клиенти в страната, магазини за авточасти, които имат приспособление за рязане и оформяне. Медни са, меки-огъваш си ги ти, те ги режат по размер,нови гайки...
- Plamen CONSUL 73
- потребител
Абе има един във Варна дето има 1.7 от Гранада ама той е малко ..... незнам кво е направил с ск.кут. Я му се обади 0885203559 казва се Лъчо Ако те пита кажи му че Пламен с Консулите ти е дал номера. Дано това да му е номера ,двигатела е 1.7V4 Така стой колата затрупана с други коли тои има гробище за скраб. Хайде успех .Пиши после .
-
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2007, 10:25
- Модел на автомобила: rs2000mk2
колега днес видях едно ще го дават за скраб 1700 нема пр броня фарове и стопове и салон 0886619810ranethel написа:Вече съм горд собственик на Капри Мк 1 1969-та година..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много
.. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват.. ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер
,btw няма значение в коя част от България са частите, то се е видяло, че ще се обикаля
-
- потребител
- Регистриран: 09 апр 2009, 00:17
- Модел на автомобила: ford capri MK1
здравеи ти от несебар ли си аз съм от поморие и аз имам суштият модел скоро го купих и сега вече проварвя но има оште доста нештаза оправяне ако ти тряябат носачи обади ми се щте ти достава чисто нови и оште някои нещта сущто мога да намеря но искам и да ти видя каприто много ги уважавам тези коли ште ти покажа имоето моеже и ти да ми помогнеш с нещто сигурен съм ето ти един телефон кристиян се казавам 0887089937 0893573757 

- Plamen CONSUL 73
- потребител
Хайде малко снимки да дадете на Капритата , та да се съживи малко раздела .Чакаме с нетърпение 

-
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2007, 19:10
- Модел на автомобила: форд таунос
мога да ти помогна до някаде
0898615341