Свещти за v6
-
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 09:58
- Модел на автомобила: granada 2.3;taunus17mp3
- Status: Извън линия
Свещти за v6
Колеги здравеѝте....Незнам вие как решавате проблема с запалителните свещти,но аз се побарквам
...косата ми окапва като си помисля за тях....С бош и шампион неварви,по-то4но изкарва по мн.малко киломери.Явно са големи ментета ништо,че сам ги взимал от :реномирани:магазини.С Моторкрафт нештата не са по-различни взех ги от един магазин на Сливница....изкараха точно 2000км.Бриск от вносител с сребьрен електрод при мен изкара около 5000км.,а при приятел с Таунус V6 едваам 2800км.Накрая сложих свещи ;пазарска чнта; Сенит и нещтата горе–долу се оправиха..доволен сам от Autolite ...Кажете вие как решавате проблема с свещите....

- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Re: Свещти за v6
Аз карам с Моторкрафт от много време, не съм доволен от Денсо хвърлих 2 на 100 км. сложих 20 годишния стар моторкрафт и така съм и до днес( говоря за ОНС мотор).А на V6 2.3 си купих нови Моторкрафт и карам до днес
.Не си попаднал на партида според мен .Успех

-
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 12:00
- Модел на автомобила: Mustang 3.8 V6 1995 155hp
Re: Свещти за v6
Пфф поръчах си 6 Bosch-а да видим какво ще стане, притеснява ме че са от 7 лева което си е 3.5 евро и не вярвам да са оригинални, дано да искарат до края на месеца, че съм си харесал Denso Iridium Power ... 26 27 лева бройката. Другото от каде мога да си зема Motorcraft .. в бургас не намерих никаде 

НЕ, ЧЕ КОЛАТА ТИ НЕ ВЪРВИ .... ПРОСТО ТИ НЕМОЖЕШ ДА Я КАРАШ