Ford taunus 17m P3-продавам
-
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 09:58
- Модел на автомобила: granada 2.3;taunus17mp3
- Status: Извън линия
Ford taunus 17m P3-продавам
Колеги колкото и да ми е мъчно ще трябва да се разделя с таунсите.....ако някой има интерес да пише.....Колите са 2-броя единия е комплект за възстановяване с нотариален договор на мое име...другата е изкърпена има довъшителни работи ,но докумнтите за момента немогат да се оправят на баща ми се води...освен тях давам и части за още 2 коли,ремонтен каталог...Модела е Taunus 17m p3,1960г.модел...
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2006, 15:49
- Модел на автомобила: Opel Rekord C Coupe 1700, 1971
Opel Rekord D Coupe 1975 - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Ford taunus 17m P3-продавам
Здрасти, колега.м20м написа:Колеги колкото и да ми е мъчно ще трябва да се разделя с таунсите.....ако някой има интерес да пише.....
Жалко е, че се налага да ги продадеш, но ако наистина искаш да го направиш - дай някакви снимки, ако искаш на мен прати , ще помогна - ще ги кача тук. Така е по-вероятно да си намерят собственик, тел ако искаш остави, къде се намират колите и т.н.
Освен това колегата Booger има такъв Форд и определено ще се интересува, ако искаш негови координати свирни на ЛС.
Успех!
Let there be Rock !
- booger
- потребител
- Регистриран: 03 фев 2008, 10:45
- Модел на автомобила: Ford Taunus 17m
Re: Ford taunus 17m P3-продавам
Здравеи Дидо радвам се че не си ме забравил
, познаваме се с момчето и офертата си заслужава, но след като си купих цял 2ри таунус от неговите 2 ми трябват буквално 2-3 неща. (дреболии). А момчето все пак иска да си даде колите комплектни да се правят евентуално така, че най вероятно няма да ме огрее 

Пишете ми ако имате информация за Ford Taunus 17m 1961 г.