pleasss help
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2008, 16:56
- Модел на автомобила: granada
- Status: Извън линия
pleasss help
Как сте пичове искам един съвет
предлагат ми Форд Гранада но искам да е взема с цел реставриране и преправяне на предница стил MUSTANG и боядисване и така нататук кажете моляви дали си заслужава.Колата ми е предлагат за 1400лв но се чудя да не съжалявам после.В тази кола ще се наливат много пари и съм чувал от хора че са били здрави коли вие какво ще кажете по въпроса

- Bonso
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 17:27
- Модел на автомобила: Ford Capri '79 2.8i V6
Volvo S60R '04 2.5 turbo AWD - Местоположение: Sofia
Re: pleasss help
Аз имах Гранада ' 78 набор. Четири врати. 2.3 V6. Беше добър автомобил. Само дето се чупеше често... Иначе, aко ме питаш мене- или си купи Мустанг или си карай Гранада- та в оригиналния и вид. Преработките никога не стават, като оригинала. Личи си.
Между другото, с колко врати е?
Б.
Б.
-
- потребител
Bonso написа:Аз имах Гранада ' 78 набор. Четири врати. 2.3 V6. Беше добър автомобил. Само дето се чупеше често... Иначе, aко ме питаш мене- или си купи Мустанг или си карай Гранада- та в оригиналния и вид. Преработките никога не стават, като оригинала. Личи си.
Б.
с 4 врати 85г. 2000кб 4 скорости 6v запазен е
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Според мен са много тия пари,освен ако не е в състояние сякаш сега е излязла от завода.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
S_C написа:Според мен са много тия пари,освен ако не е в състояние сякаш сега е излязла от завода.
e не ама съм го карал и 190 си ги потдуржа и е много широка а ж завой влиза с 110 и си излиза с толкова с чупещи пуолоски е

- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Карай си Гранадата човече, вече и те са на изчезване след някой друга година няма да ги има .Направи си я хубава ,аз все още заставам мирно като видя някой хубав екземпляр.А опиташ ли се да я правиш на Мустанг ще развалиш всичко и като пораснеш ще те е яд
А двигателят не прави колата ценна правят я други работи 

- booger
- потребител
- Регистриран: 03 фев 2008, 10:45
- Модел на автомобила: Ford Taunus 17m
И според мен ако искаш си я запази оригинална вече трудно се намират читави. Колкото до историята с мустанга и преправяне просто няма да стане и ще си изхачиш парите на вятъра. Аз от доста време следя eBay-я и по точно колите които се продават там, чесно казано за някакви смешни 2000 или и малко от горе се намират мустанги в състояние не лошо за въстановяване ако се намери и някои 6-так мотор няма да платиш кой знае коло за мито. Докарването не го коментирам според мен си заслужава цената е нормална. Ако не има за по 1000 само купета с документи няма акциз няма нищо чиста работа пък тук двигател ще му измислиш
успех 

Пишете ми ако имате информация за Ford Taunus 17m 1961 г.
-
- потребител
booger написа:И според мен ако искаш си я запази оригинална вече трудно се намират читави. Колкото до историята с мустанга и преправяне просто няма да стане и ще си изхачиш парите на вятъра. Аз от доста време следя eBay-я и по точно колите които се продават там, чесно казано за някакви смешни 2000 или и малко от горе се намират мустанги в състояние не лошо за въстановяване ако се намери и някои 6-так мотор няма да платиш кой знае коло за мито. Докарването не го коментирам според мен си заслужава цената е нормална. Ако не има за по 1000 само купета с документи няма акциз няма нищо чиста работа пък тук двигател ще му измислишуспех
мерси пичове реших да си остане оригиналната но само още един въпрос? какво ще ми кажете за гранада дали си заслужава да е купя парите не са от зна4ение
- booger
- потребител
- Регистриран: 03 фев 2008, 10:45
- Модел на автомобила: Ford Taunus 17m
Ами ако може сложи някоя снимка да я видим как изглежда. А и все пак на теб трябжа да ти хареса,а колкото до цената смукни и малко и я взимай
Пишете ми ако имате информация за Ford Taunus 17m 1961 г.
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
booger написа:Ами ако може сложи някоя снимка да я видим как изглежда. А и все пак на теб трябжа да ти хареса,а колкото до цената смукни и малко и я взимай
ето и снимки