Едно предложение
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
- Status: Извън линия
Едно предложение
Уважаеми Модератори и Колеги,
Доколкото разбирам тази тема “Защо на феновете на Форд в софия не им се получава срещата !”
И малко след това в потвърждение на горното идва това:
Тъй като напоследък бях доста критикувана (посочила съм и примери) и обвинявана за некоректност, заяждане и т.н. , както и поради това, че дори един новодошъл юзер (SmotanUrod) изказа желание да бъда отстранена от МОД правата (всъщност и доста от Вас го искат неподправено), както и от това, че не виждам смисъл да съм МОД при условие, че всяко мое мнение получава моментално отговор "нещо Поли пак е яхнала метлата" и т.н. и при сегашната ми работна натовареност ИСКАМ
1.Да ме отстраните от МОД правата ми! Иначе казано да не съм повече модератор!
Благодарение на хора като SmotanUrod, човек неообразован, както сам пише, ще добавя груб и първичен, но явно е от онези хора способни на точни преценки, дори и за хора, които не познават, напълно споделям написаното: “…. мненията на Поли и са удивУявам как мойе таквоз жИна? Хем не е чУен на клуба как моЙе да е модеУатоУ? Я бъУзо да и вземем праУата! Не може така колеги, жена да е модератор - та това е самотно мъжко занимание (както и едно друго след което казваме, че в тоалетната не се влиза!). …”
И го споделям, не защото толерирам подобни грубости, а защото докато четях мненията, които съм цитирала се убедих напълно във взетото от мен решение. Никой модератор, никъде не му направи забележка да не прави подобни предложения за човек, които е част от един екип…и остави някой, който туко ще се е регистрирал да отправя предложения за промени, а вместо това, решихте, че аз “флеимвам” ясно не ми е мястото сред Вас.
Това ми е желанието, като се надявам да не ми пишете сърцераздирателни упреци "Защо ни напускаш! На кого ни оставяш! Защо няма радост за теб и за мен" и т.н.
Поли
Доколкото разбирам тази тема “Защо на феновете на Форд в софия не им се получава срещата !”
BUG написа:Много съм нещастен като гледам че на наще срещи идват в най-добрия случаи 10-тина човека ! …………..
КАКВО БИ ВИ НАКАРАЛО ДА ВКЛЮЧИТЕ СРЕЩАТА НА КЛУБА В ПЛАНОВЕТЕ СИ !!!! ДАИТЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ПО ВЪПРОСА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДАИТЕ ИДЕИ КАК ДА ПРОМЕНИМ ТОЗИ ФАКТ ЧЕ НА НАЩЕ СРЕЩИ КАТО МАЩАБ СА НАЙ-МИЗЕРНИ
И малко след това в потвърждение на горното идва това:
[/color]madboy написа:Nov 4 2007, 02:50 PM http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=33467" onclick="window.open(this.href);return false;......снощи бех,нямаше жива душа на бояна .. само 5-6 коликойто си отидохме заедно така че не се брой ..
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;[/color]Пуснато на: 31 Окт 2007, 12:27 Заглавие:
Чудя се вече дали да не сменим денят на сбирките
Голяма селяния е вече... Определено не ми е комфортно сред толкова много откачалки, които не знаят какво правят - с коли и с мотори Не искам да си представям какво ще стане ако се получи някой фаул - да бутнат някой или да съберат някой коли
Следва моето “скандално” мнение, по повод на което, където трябва Ви написах напълно обосновано, защо съм стигнала до тези изводи:
Polly написа: …ще получа отговор, използвай търсачката, има такава тема.. .. След описаното в точки 1, 2 и 3 форумът престава да бъде ползен…
Но се оказва, че не само аз съм на това мнение:[/color]BUG написа: Oчакваш или не нещата найстина седят така за някои е по важно форума да не се цапа отколкото да се помогне !
Човек е закъсал нещо ,търси савет а вие го пращате та търси като луд место да споделите опит
И явно, че е трудно да се избяга от човешката същност да отричаме тези качества у нас самите, които не ни харесват:
kEFi написа:...Това е форум за хора, от хора и с цел взаимопомощ …. Срещите не са ограничени! …..Никой не пише неизвинени отсъствия, нито задължава някого с нещо! Крайно ме учудват чисто консуматорските нагласи на някои, писали по-горе! Да не би някой на някого да е длъжен? Още повече от модератор!
Но все пак неизвинени отсъствия се пишат:
jordj написа:
В отговор на Поли :……….
Но Поли не е ли по добре и да се виждаме на живо а не само в нета.
Не е ли редно Модераторите да дават пример.
Вярно никой на сила не можеш да накараш да идва....
Ние сме КЛУБ за ВЗАИМОПОМОЩ
И също като в училище на някои отсъствията са “извинени”:
pepy1 написа:да добавя от сериозните липсват Кефи +1 Съсела +1 и + на джордж ……….. е и едно изключение може и да пропускам някой като никджама +1 .......
И изведнъж се оказва:
paci написа:Поли, мисля че се сещам кой е SmotanUrod
Като за грамотни и интелигетни хора много грозен цирк правите.
Но може би са признаци на… параноя:
la4o написа:SmotanUrod, аз лично също споделям мнението на колегите, че си отдавна регистриран във форума... и не само... твърдя, че имаш модераторски права... но нека не издребняваме.
относно езика, мисля, че ти сам го предизвика. и двете теми които си пуснал определям катo flame.
…..
Не съм компетентна по медицински въпроси, но спомняте ли си “Приказката за новите дрехи на краля”? За тези, които не си спомнят…и в един момент всички започват да “виждат новите дрехи на краля”, тук обаче се виждат други неща:[/color]kEFi написа:Във връзка с развитието на случая с колежката Поли и конкретно предизвиканата от нея ситуация, съответно отношение към форума ни….. Личното ми мнение е, че Поли няма място сред екипа, в случая модераторите на този форум. Но по подобен начин и с подобно представяне (флеймване на форума) абсолютно не съм съгласен.
Е това вече е повода, за това, което ще прочете по-долу:
cossy написа: …….ако Поли осъзнава, че е сбъркала и все пак иска да е част от екипа, няма нищо срамно в това да поиска извинение и да продължим както до сега. Но ако не съзнава грешката си или не иска да я признае от гордост или някакви си други съображения по-добре да няма модераторски права…..
Тъй като напоследък бях доста критикувана (посочила съм и примери) и обвинявана за некоректност, заяждане и т.н. , както и поради това, че дори един новодошъл юзер (SmotanUrod) изказа желание да бъда отстранена от МОД правата (всъщност и доста от Вас го искат неподправено), както и от това, че не виждам смисъл да съм МОД при условие, че всяко мое мнение получава моментално отговор "нещо Поли пак е яхнала метлата" и т.н. и при сегашната ми работна натовареност ИСКАМ
1.Да ме отстраните от МОД правата ми! Иначе казано да не съм повече модератор!
Благодарение на хора като SmotanUrod, човек неообразован, както сам пише, ще добавя груб и първичен, но явно е от онези хора способни на точни преценки, дори и за хора, които не познават, напълно споделям написаното: “…. мненията на Поли и са удивУявам как мойе таквоз жИна? Хем не е чУен на клуба как моЙе да е модеУатоУ? Я бъУзо да и вземем праУата! Не може така колеги, жена да е модератор - та това е самотно мъжко занимание (както и едно друго след което казваме, че в тоалетната не се влиза!). …”
И го споделям, не защото толерирам подобни грубости, а защото докато четях мненията, които съм цитирала се убедих напълно във взетото от мен решение. Никой модератор, никъде не му направи забележка да не прави подобни предложения за човек, които е част от един екип…и остави някой, който туко ще се е регистрирал да отправя предложения за промени, а вместо това, решихте, че аз “флеимвам” ясно не ми е мястото сред Вас.
Това ми е желанието, като се надявам да не ми пишете сърцераздирателни упреци "Защо ни напускаш! На кого ни оставяш! Защо няма радост за теб и за мен" и т.н.
Поли
FORD - Feel the difference.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мила, Поли!
Незнам защо се връзваш на глупости!?
Все едно някой да се разсърди на 2-3 годишно хлапе, като го напсува.
Ми то горкото едва говори и незнае смисъла на думите, които употребява, а такива във форума дал Господ.
Да се засегнеш от обида на човек с IQ>100 е едно, но да се връзваш на драсканиците на някой с IQ<50 си е чиста загуба на време.
Това че "яхаш метлата" от време навреме си е в реда на нещата. Ако това не ставаше форума отдавна да е заприличал на блато, в което никаква търсачка няма да ти помогне.
Та нали това е работата на модератора. Ще отида и по-далеч, като кажа, че в последно време във форума е настъпил голям либерализъм, граничещ с свободия.
Често се пускат теми с заглавия, които с нищо не подсказват за какво иде реч. Така създаваме само ненужен информационен отпадък.
Бил нов, не бил сигурен за мястото на темата, ами да вземе да чете.
Никой не се е родил научен, но всеки трябва да положи усилия да се научи.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Добре де, тоя от 9 мнения има само едно нормално. Доктор дре за много по-малко има последно предупреждение. Мисля че заслужава направо блокиране на достъпа.
А ако наистина е отдавна във форума и още повече с модераторски права, не му прави чест, би следвало и тази регистрация да бъде блокирана.
Поли, по въпросната тема все пак смятам, че някой е реагирал достатъчно бързо и я е пратил в коша. Може би е трябвало и да заличи писанията в нея.

Поли, по въпросната тема все пак смятам, че някой е реагирал достатъчно бързо и я е пратил в коша. Може би е трябвало и да заличи писанията в нея.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
Колега ма ти не се заяждаш само с мен май? Нещо агресийката Ви е в повече? Да ви предложа един метод - отивате на картинг, покарвата малко и отпуска... Или още по добре като мен в Мексико...cocoff написа:Слави Трифонов се прощава с публиката, сексистки комплекси и неукрепнала(или разбита) психика...
-
Да бе отдавна съм във форума отпреди три-четири дена, верно си е отдавна! Ако имах МОД права ЩО ше ги искам бе джанъм? За ДокторДре не мога да зема мнение, ама аз кого нъпример съм обидил с говно? Впрочем аз бях наречен два пъти така... и няма БАН?HACKO написа:Добре де, тоя от 9 мнения има само едно нормално. Доктор дре за много по-малко има последно предупреждение. Мисля че заслужава направо блокиране на достъпа.А ако наистина е отдавна във форума и още повече с модераторски права, не му прави чест, би следвало и тази регистрация да бъде блокирана.