фордовка Юни 18-19
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
- Status: Извън линия
фордовка Юни 18-19
На всички места можем да опънем барбекюто, има хотели, както и възможност да се спи на палатка 
Триград си е доста далече, но има какво да разгледаме и на мен най ми се ходи натам
Етрополе е близо до София- страхотно водопадче, рекичка, манастир полянка за колите и барбекюто
Белмекен е по средата като разстояние. Там не съм ходил. Итам ми се ходи

Триград си е доста далече, но има какво да разгледаме и на мен най ми се ходи натам
Етрополе е близо до София- страхотно водопадче, рекичка, манастир полянка за колите и барбекюто
Белмекен е по средата като разстояние. Там не съм ходил. Итам ми се ходи

БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Моля ви близо! :)
Аз съм с две ръце за най-близкото до София място
все още някой сме на 95 

-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
Re: фордовка Юни 18-19
А защо не включи в анкетата и предложението на Валери като място, ще се обиди човека, що да не го уважим, а?
Ето го:

Ето го:
ganador написа:Бих си позволил да ви поканя на един викенд и посещение на
Клисурския манастир, северозападна(ла) България, м/у Берковица и Вършец. Хубава природа, кухня, дано има и хубаво време.
Валери
- S@sel@
- потребител
Еми... виновен съм!
Моля колегата за извинение! А тези точки дойдоха от срещите и личните разговори. Ще се реванширам и на следващата фордовка ще го има като избор.
ПС Видях го на картата изглежда добре. Ще трябва да го посетим. Но Валери ще трябва да ни води
. И то като разстояние е в категорията на Белмекена.

ПС Видях го на картата изглежда добре. Ще трябва да го посетим. Но Валери ще трябва да ни води

-
- потребител
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
То и за мен не е от значение мястото, все пак с кола съм, нали.
Понякога и далече не е лошо, тъкмо да има разстояние за убиване на скоростта за по-плавно спиране.
Знаете ли оня стар виц за предназначението на околовръстното на София - за да могат запорожците да врътнат няколко обиколки за намаляване на скоростта преди влизане в града.

Понякога и далече не е лошо, тъкмо да има разстояние за убиване на скоростта за по-плавно спиране.

Знаете ли оня стар виц за предназначението на околовръстното на София - за да могат запорожците да врътнат няколко обиколки за намаляване на скоростта преди влизане в града.

- S@sel@
- потребител
Повече инфо за точка Триград- Там има и труднодостъпни точки (пещери и разни чукари
), за достигането на които са необходими алпинисти. Такива могат да се наемат за 15лв на човек. Ако ще ходим там е добре да си носите по-стари дрехи, защото ще се окаляте- на места трябва да се пълзи през тесни отвори. Друго оборудване няма да ни трябва. Е може и по един фенер да си вземем...

-
- потребител
Само за шофьора на форда, а пък той от своя страна взима със себе си любимите за него същества, като:pepy1 написа:... за семеини със семеиството стават ли или са индивидуални за шофьора на форда...
- форда (ако си го обича),
- семейството (по същия признак)
- кучето (или само него вместо предходното)
- приятелка на жена си (което не пречи да си обича семейството де)
- познати и приятели в неограничени количества, стига да нямат нищо против фордовете
и други, и прочие, и така нататък.

- S@sel@
- потребител
Е нищо де, гласувай къде ти се ходи, пък то е ясно, че ще ходим където има повече гласове. И ще ходим всички- нали сме обединени... Това, че ми се ходи повече на триград не означава, че няма да отида със същия кеф и другаде. А това май важи и за другите фордажии- пътешественици.

- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
МАЙ гласуването приключи, но....
Искам да дам и аз един глас макар и в "ПУСТИНЯ" за Етрополе понеже там не съм бил все още!
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Ами колеги предложете конкретно място по средата.Наистина ще е хубаво да се съберем повече хора-нали списъка с черпещите стана дълъг

Последна промяна от vlad на 29 май 2005, 09:43, променено общо 1 път.
- S@sel@
- потребител
Ей, това не е национален събор- това е просто юнска фордовка (месечната ни екскурзия)
Създава се традицията всеки месец да ходим до някъде. Съжалявам, че не съм предложил повече места, но за тези имаше желаещи на предните фордовки.
Ако искат Варненци да си направят месечна фордовка на Галата мисля че няма да мога да ги замъкна до Елин Пелин...
А за националния сугурно ще е някъде в центъра на БГ... там ще гледаме да са съберем всички. В тази връзка има пусната тема. Моля конкретните предложения да се пускат там.

Ако искат Варненци да си направят месечна фордовка на Галата мисля че няма да мога да ги замъкна до Елин Пелин...

А за националния сугурно ще е някъде в центъра на БГ... там ще гледаме да са съберем всички. В тази връзка има пусната тема. Моля конкретните предложения да се пускат там.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Предложение !!!
Имам едно предложение
Искате ли да направим паралелна Фордовка за феновете от източната част (east side
. Дайте предложения, пуснете една анкета и да гласуваме. Ако искате може някаде по средата около Търговище.
Айде чакам мнения

Айде чакам мнения