Питане за зимни гуми погледни тук
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Status: Извън линия
Питане за зимни гуми погледни тук
Незнам дали модераторите да ли не ги дразни ама мен ме дразни това за зимните гуми да се пускат различни теми в един и същи ден пример "Зимни гуми" "Гуми за предстоящата зима" затова посъбрах няколко линка за тези зимни гуми.
Зимни гуми
Гуми за предстоящата зима?
Зимни гуми: нови Сава Ескимо, откъде в София?
Зимни гуми 185/65/15-откъде?
Гуми
Нови зимни гуми за Фиеста..съвет!
Зимни гуми?
Сложихте ли зимните гуми?
(ВЪПРОС) Относно зимни гуми и шипове:)
Зимни гуми
Гуми за предстоящата зима?
Зимни гуми: нови Сава Ескимо, откъде в София?
Зимни гуми 185/65/15-откъде?
Гуми
Нови зимни гуми за Фиеста..съвет!
Зимни гуми?
Сложихте ли зимните гуми?
(ВЪПРОС) Относно зимни гуми и шипове:)
Последна промяна от petkoff_pl на 15 дек 2006, 11:02, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 09 окт 2006, 10:27
- Модел на автомобила: Ford Focus 1600, 74 kW, Hatchback, 2000 г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Здравей. Много хубаво е всичко да е събрано в 1 тема, но за съжаление нещата се променят твърде динамично. В една от темите за зимни гуми намерих търсените от мен Сава Ескимо, че се продават в магазини Диана за около 70,00-80,00 лв. Не помня точно цената вече. Вчера се обаждам в Диана, с мисълта, че съм си решил въпроса с мойте зимни гуми хем бързо, хем по-евтино и какво се оказа: ами те не продават гуми Сава Ескимо, а след като ми отговориха на моята тема с питане откъде в София мога да си купя такива, се оказа, че и цената не е тази, а е 104,90 лв.
Та според мен по-хубаво в случая е създаването на нов раздел за зимни гуми и по-късно за летни, а не само 1 тема, в която да е събрана куп поостаряла информация, която е полезна дотокова, доколкото да си загубиш времето. А това, че има 5,6-10 теми за зимни гуми не те задължава да четеш. Виждаш заглавието на темата и преценяваш. Иначе всичко ако е в 1 тема ще трябва да отваряш 2-3 страници докато намериш последното мнение по нея без да знаеш дали можеш да помогнеш или да изкажеш мнението си.
Та според мен по-хубаво в случая е създаването на нов раздел за зимни гуми и по-късно за летни, а не само 1 тема, в която да е събрана куп поостаряла информация, която е полезна дотокова, доколкото да си загубиш времето. А това, че има 5,6-10 теми за зимни гуми не те задължава да четеш. Виждаш заглавието на темата и преценяваш. Иначе всичко ако е в 1 тема ще трябва да отваряш 2-3 страници докато намериш последното мнение по нея без да знаеш дали можеш да помогнеш или да изкажеш мнението си.