Октомврийска среща на Фен Клуб Форд
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
- Status: Извън линия
Октомврийска среща на Фен Клуб Форд
на 21-23 Октомври срещата ще се проведе в Добринище до гр. Банско. В самото Добринище няма почти нищо за разглеждане. Ходи се заради планината и минералните бани. За купонджиите- Банско предлага доста опции, а е на 5 км от там...
Нощувките са към 15-18лв на стая (7-9 лв на легло). Ще запазя някалко стаи, но е хубаво да се преброим. Ето ви и телефон за самостоятелни резервации:0888492239 и +359 (07447) 2166
http://dobrinishte.cbbbg.com/history.php
Предлагам тръгване на 21 вечерта и събота сутринта да можем да се изкачим с лифта (повече от половин час- лифта е дъъъъълъг) до х.Безбог и от там мераклиите да се раздвижим да направим един преход до Попското езеро и после обратно.
Няколко снимки:

На връщане в неделя можем да се отбием до Стобските пирамиди, Рилския манастир, до пещерата на Св. Иван Рилски както и да похапнем прясна планинска пъстървичка от развъдника
За сега ще запазвам за
За мен (нас) + още 3
acj+1
kEFi+1
valery+1
monov+1 (dancho)
ако има желаещи кажете, за да запазя цялата къща има още 1 стая и един апартамент. Ако се забавите може всеки самосиндикално по телефона - все ще се намери къде да спите

Нощувките са към 15-18лв на стая (7-9 лв на легло). Ще запазя някалко стаи, но е хубаво да се преброим. Ето ви и телефон за самостоятелни резервации:0888492239 и +359 (07447) 2166
http://dobrinishte.cbbbg.com/history.php
Предлагам тръгване на 21 вечерта и събота сутринта да можем да се изкачим с лифта (повече от половин час- лифта е дъъъъълъг) до х.Безбог и от там мераклиите да се раздвижим да направим един преход до Попското езеро и после обратно.
Няколко снимки:
На връщане в неделя можем да се отбием до Стобските пирамиди, Рилския манастир, до пещерата на Св. Иван Рилски както и да похапнем прясна планинска пъстървичка от развъдника

За сега ще запазвам за
За мен (нас) + още 3
acj+1
kEFi+1
valery+1
monov+1 (dancho)
ако има желаещи кажете, за да запазя цялата къща има още 1 стая и един апартамент. Ако се забавите може всеки самосиндикално по телефона - все ще се намери къде да спите

Последна промяна от S@sel@ на 27 окт 2005, 22:23, променено общо 7 пъти.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Без мен 
===============
Най-бърз маршрут
Начална точка СОФИЯ 1000
Крайна точка ДОБРИНИЩЕ 2777
Разстояние: 156.991 km Време: 2:02
---------------------------------------
Най-бърз маршрут
Начална точка ПЛЕВЕН 5800
Разстояние: 319.866 km Време: 3:40
Като няма да идвам не се заяждам просто ми стана интересно как на Софиянци всичко им е на една ръка разстояние

===============
Най-бърз маршрут
Начална точка СОФИЯ 1000
Разстояние: 156.991 km Време: 2:02
---------------------------------------
Най-бърз маршрут
Начална точка ПЛЕВЕН 5800
Разстояние: 319.866 km Време: 3:40

Като няма да идвам не се заяждам просто ми стана интересно как на Софиянци всичко им е на една ръка разстояние

- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
1. Защо да не дойдете, елате!
е, малко е далечко, ама пътя е хубав и приятен.
2. Ами ние лятото 10 пъти казахме- айде годишния събор да е край Варна, ама вие си затраяхте... хем фичозата от вас дойде като идея... сега да направим още един опит, ама да не се изпокриете пак?!
То може да скочим до В.Търново (особено ако Митко се навие да ни види
), ама да не кажете, че и там е далече...

2. Ами ние лятото 10 пъти казахме- айде годишния събор да е край Варна, ама вие си затраяхте... хем фичозата от вас дойде като идея... сега да направим още един опит, ама да не се изпокриете пак?!

То може да скочим до В.Търново (особено ако Митко се навие да ни види

БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Братлета ,уви ще бъда пак на разтояние от вас почти 600км.,но мисловно с вас.Работа,какво да се прави.Днес питах шефа и той беше категоричен че няма да съм тук по това време.
Не бях ходил от доста години по тоя район им и се ходеше но....
До края на годината имаме още четири обекта спешни дано се вместа м/у тях на някоя по голяма сбирка.
Не бях ходил от доста години по тоя район им и се ходеше но....
До края на годината имаме още четири обекта спешни дано се вместа м/у тях на някоя по голяма сбирка.