Вибраций на волана в каманист път на Мондео
- NoBody85
- потребител
- Регистриран: 01 яну 2008, 21:09
- Модел на автомобила: Mondeo
- Контакти:
- Status: Извън линия
Вибраций на волана в каманист път на Мондео
Здравейте.....
Искам да питам дали някой няма такъв проблем или незнае от какво може да се получава това.Значи всичко си е ок като карам, но като стъпя на някой каманаци и по кофти пътища осещам вибраций по волана и някакво леко чукане което идва от волана ...а може би от курмилната кутия.Май май ще се окаже че е от нея и че е за рециклиране.Значи накраиниците са ок...сменил съм ги с мисалта че е от тях но явно не е.
Искам да питам дали някой няма такъв проблем или незнае от какво може да се получава това.Значи всичко си е ок като карам, но като стъпя на някой каманаци и по кофти пътища осещам вибраций по волана и някакво леко чукане което идва от волана ...а може би от курмилната кутия.Май май ще се окаже че е от нея и че е за рециклиране.Значи накраиниците са ок...сменил съм ги с мисалта че е от тях но явно не е.
- zar
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2006, 10:29
- Модел на автомобила: MONDEO MKIII,O7' 2.0TDCI
- Контакти:
Значи тресенето на волана може би е от нещо друго при теб а амортисиорите са ти газови.а тропането и чукането ти идва от рейката както казва колегата.Ако не тече и волана ти няма по голям свободен ход от 3см на място не се притесявай.Рейката е почнала да заминава ама не е за смяна ще държи дълго.То това му е едно от слабите места на МК2-то(то на коя ли кола в БГ-то не са).Иначе ходих да рзпитвам за нова рейка като имах моето предното МК2 ама ми обявяваха супер големи цифри.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: Вибраций на волана в каманист път на Мондео
ти па таз хубава кола нема я караш по каманаци,да нее каруца да ходиш на лозето с нея.NoBody85 написа:
.... но като стъпя на някой каманаци и по кофти пътища осещам вибраций по волана и някакво леко чукане което идва от волана ...