нещо се не светкам..
-
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2007, 15:04
- Модел на автомобила: Мондео 95г. 2000к.см. 136к.с.4х4
- Status: Извън линия
нещо се не светкам..
Колеги, от вчера се яви едно чукане в задно дясно колело...
Свалих го мислех че е от накладки или лагер..ама..требва да нее..
Като завъртя на ръка, се чува едно чукане от към полуоската, но не съм сигурен дали е точно там.(Колата е 4х4) Спирачния апарат е стегнат добре.
А и диска се върти трудно и зе загрява, не много но все пак..
Ако някой се сеща къде има слабо място в тая система нека помага

Свалих го мислех че е от накладки или лагер..ама..требва да нее..
Като завъртя на ръка, се чува едно чукане от към полуоската, но не съм сигурен дали е точно там.(Колата е 4х4) Спирачния апарат е стегнат добре.
А и диска се върти трудно и зе загрява, не много но все пак..
Ако някой се сеща къде има слабо място в тая система нека помага

-
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2007, 15:04
- Модел на автомобила: Мондео 95г. 2000к.см. 136к.с.4х4
явно и майстора не се светна

Щракането обаче пак се появи. Реших да проверя маслото на диференциала и го закарах на канал. Оказа се че отдолу има една предпазна ламарина, която ми е закачала на кардана. Това ми е бил проблема, а не лагери и главини...
Кой изгорял, изгорял...
Но Вие пропускайте сервиза до Кауфланд в Дружба-2. Там ще Ви направят ремонт и на това дето не е за ремонт

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: явно и майстора не се светна
има един раздел не ходете там би ли си описал случая там ще е от полза на много колеги от Софияborbon написа:![]()
Колеги, майстора реши, че е лагер, който се сменява с главината. Купих го, струваше ми 210 лева и 40 лева за работа.
Щракането обаче пак се появи. Реших да проверя маслото на диференциала и го закарах на канал. Оказа се че отдолу има една предпазна ламарина, която ми е закачала на кардана. Това ми е бил проблема, а не лагери и главини...
Кой изгорял, изгорял...
Но Вие пропускайте сервиза до Кауфланд в Дружба-2. Там ще Ви направят ремонт и на това дето не е за ремонт
времето е като парите-никога не стига