шум от спирачките на Фокуса
-
- потребител
- Регистриран: 24 мар 2009, 22:24
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 16v Ghia
- Status: Извън линия
шум от спирачките на Фокуса
Имам следното питане , преди 2000 км си смених накладките и след като сложих новите , започна един шум като натисна педала , все едно съм без тях.Стърже зверски и то вече накрая като спира колата.Иначе спира по добре от преди.Закарах я пак да я погледнат , майстора даже каза , че са се изправили ръбовете по диска от старите накладки.Някои има ли инфо какво може да е е .Че ме притеснява да не заминат скоропостижно дисковете ми.Нямам представа какви са накладките , понеже уж майстора е приятел и не слага боклуци и му имам доверие и не питам за марка.Струваха някъде около 60 лв.
-
- потребител
- Регистриран: 24 мар 2009, 22:24
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 16v Ghia
Re: шум от спирачките на Фокуса
хайде , никой ли няма идея какво е
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Каквото и да било напасване за 2000 км е трябвало да стане.
Иди пак при твоя човек и го питай дали би го търпял това на неговия автомобил.
Ако почне Форд тва онова му кажи, че не се произвеждат специално и само за Форд стържещи накладки.
Иди пак при твоя човек и го питай дали би го търпял това на неговия автомобил.
Ако почне Форд тва онова му кажи, че не се произвеждат специално и само за Форд стържещи накладки.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Питай твоя приятел какви и откъде ги е взел тези наладки.
Не знам при Фокус как е положението, но се случва понякога, някоя от накладките да се сложи наобратно- с металната част към диска. (колкото и тъпо да звучи, но се случва)
Не знам при Фокус как е положението, но се случва понякога, някоя от накладките да се сложи наобратно- с металната част към диска. (колкото и тъпо да звучи, но се случва)

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.