Проблем със спирачки
-
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2008, 18:40
- Модел на автомобила: Форд Ескорт ТД 1,8
- Status: Извън линия
Проблем със спирачки
Здравейте, имам следният проблем със спирачките:
преди няколко месеца пътувах на дълъг път и предно дясно колело започна да задържа. Така се беше нагряло та чак ми беше стопило таса. Отидох на майстор а той ми каза, че цилиндъра не връщал щото бил прецакан маркуча. Смениха го и известно време нямаше проблеми, но после пак започна. Отидох пак при майсторите и те ми взеха 120 лв да ми раздвижат апаратите и да сменят уплътнителите. Днес се пуснах по един баир (колата не беше на скорост) и имам чувството, че вместо да ускорява тя спира. А, и на задните колела започна да се чува едно стържене като натисна спирачката по рязко. Предните колела се загряват само след няколко километра пробег. Та въпроса ми е дали да търся проблема в маркучи и цилиндри или на друго място, защото вече ми писна от пишман майстори. До тука дадох около 300 лв за тия спирачки.
преди няколко месеца пътувах на дълъг път и предно дясно колело започна да задържа. Така се беше нагряло та чак ми беше стопило таса. Отидох на майстор а той ми каза, че цилиндъра не връщал щото бил прецакан маркуча. Смениха го и известно време нямаше проблеми, но после пак започна. Отидох пак при майсторите и те ми взеха 120 лв да ми раздвижат апаратите и да сменят уплътнителите. Днес се пуснах по един баир (колата не беше на скорост) и имам чувството, че вместо да ускорява тя спира. А, и на задните колела започна да се чува едно стържене като натисна спирачката по рязко. Предните колела се загряват само след няколко километра пробег. Та въпроса ми е дали да търся проблема в маркучи и цилиндри или на друго място, защото вече ми писна от пишман майстори. До тука дадох около 300 лв за тия спирачки.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Проблем със спирачки
Съвсем скоро имаше тема за същия проблем, прегледай я.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=29665
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=29665

- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
е това е много лошо
300 лв за тея неща, тея малко са те метнали
колега знаеш ли сервиза при моста Чавдар е там ти препоръчвам да отидеш

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
-
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2009, 21:34
- Модел на автомобила: FIESTA
m_c_mihaylov написа:Здравейте, имам следният проблем със спирачките:
Кви са тия майстори 120лв за раздвижване на апарати