Ръчна спирачка
-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2011, 09:53
- Модел на автомобила: ford fiesta opel zafira
- Status: Извън линия
Re: Ръчна спирачка
изтривам тая тъпотия
Последна промяна от shilov на 15 яну 2011, 15:45, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2008, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 96г
Sedan 1.8i Zetec-E - Местоположение: Plovdiv
Много умно! Няма вече да им се сърдим на майсторите! Друго си е, когато някой "сиг 20г. по-малък", (каквото и да значи това) ни даде малко акъл!
Абе що гори толкова много тоя Ford бе?!? Щото много върви ли?
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
т'ва че има хора, които не се интересуват от коли, не разбират, а НЕ ИМ ВЛИЗА В ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да си познават технически колата не значи, че трябва да бъдат лъгани, взимани за риби и т.н. Ако беше мацка на 20г. едва ли щеше да запретнеш ръкавите и с високите токчета да се омажеш с масло. Има сервиз - закарваш колата, оправя се. Т'ва, че някой някого е взел за риба говори за голяма циганска работа за този "някой"shilov написа:висхте сега пичове (аз съм сиг 20 г. по-малък но т'ва няма значение) това което вие наричате накладки на задните спирачки при по-старите модели е система с феродо ,а система с наклатки е тогава когато има и диск който те притискат и не се сардете на майсторите за дето са ви хаванали за рибавсе пак и те трябва да ядат
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ей това, искам да видя къде точно го пише, или си го чул от някой "голям майстор" или е лаф от "Бързи и яростни". Накладката си е накладка, дали е челюстна или дискова си е накладка. Това звучи като" моя двигател е винтилиран" (разбирай със 16 клапана), като че ли другите двигатели нямат клапаниshilov написа:висхте сега пичове (аз съм сиг 20 г. по-малък но т'ва няма значение) това което вие наричате накладки на задните спирачки при по-старите модели е система с феродо ,а система с наклатки е тогава когато има и диск който те притискат и не се сардете на майсторите за дето са ви хаванали за рибавсе пак и те трябва да ядат

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Чета си аз и гледам това:
- Е няма ли кой да го светне? Аз ще трябва да съм!
После гледам:
И аз съм отворил една тема за ръчната, но малко ми се забавиха нещата.
В нея ще сложа и снимков материал.
Казвам си:shilov написа:висхте сега пичове (аз съм сиг 20 г. по-малък но т'ва няма значение) това което вие наричате накладки на задните спирачки при по-старите модели е система с феродо ,а система с наклатки е тогава когато има и диск който те притискат и не се сардете на майсторите за дето са ви хаванали за рибавсе пак и те трябва да ядат
- Е няма ли кой да го светне? Аз ще трябва да съм!
После гледам:
И всичко си дойде на мястото!HACKO написа:Ей това, искам да видя къде точно го пише, или си го чул от някой "голям майстор" или е лаф от "Бързи и яростни". Накладката си е накладка, дали е челюстна или дискова си е накладка. Това звучи като" моя двигател е винтилиран" (разбирай със 16 клапана), като че ли другите двигатели нямат клапани
И аз съм отворил една тема за ръчната, но малко ми се забавиха нещата.

-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2011, 09:53
- Модел на автомобила: ford fiesta opel zafira
за спирачките грешах,(защото съм много тъп и се извинявам много се изложих ) но и аз не казвам да не се сърдите на майсторите.Но мисля че ако бяхте на тяхно място нямаше ли да го правите за допълнителни доходи
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Не трябва, защото доверие се гради със години, а се губи за секунди.shilov написа:.....Но мисля че ако бяхте на тяхно място нямаше ли да го правите за допълнителни доходи

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!