Проблем със заден лагер на ескорт
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2010, 09:53
- Модел на автомобила: ford escord
- Status: Извън линия
Проблем със заден лагер на ескорт
Здравейте,
Колата ми е дорд ескорт 1.6 16v модел 91г. с климатик, понеже вече 10 пъти съм сменял задния лагер решил съм да си взема цял комплект(ос, главина и лагер) втора употреба. Въпроса ми е става ли от моделите след 92г до 98г фодр ескорт 1,6 16v. Мойта ос я престъргваха,после я "възтановяваха", но вече лагерите не искарват и 1000 км и са скапват затова съм решил да сменя всичко отзад.
Колата ми е дорд ескорт 1.6 16v модел 91г. с климатик, понеже вече 10 пъти съм сменял задния лагер решил съм да си взема цял комплект(ос, главина и лагер) втора употреба. Въпроса ми е става ли от моделите след 92г до 98г фодр ескорт 1,6 16v. Мойта ос я престъргваха,после я "възтановяваха", но вече лагерите не искарват и 1000 км и са скапват затова съм решил да сменя всичко отзад.
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .
Re: Проблем със заден лагер на ескорт
И аз имам същия проблем 4-5000 км. и лагерите започват да вият.Незнам все на ментета ли попадам или имам проблем със задните главини.Колкото до твоя въпрос ,мисля ,че нямат разлика в задните главини .
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Re: Проблем със заден лагер на ескорт
купете лагер SKF да скъпички са ама имат за какво аз само с тях карам и веднъж сменен не съм сменял повече на същата кола а щом са ти правени такива неща като стъргане после възтановяване няма какво да го мислиш в моргите има всичко и не е толкова скъпо дали стават да стават има два вида с един голям лагер и с два отделни коносовидни лагера гледай само това