Тече ми хидравлично масло FORD KA ---> помощ!
-
- потребител
- Регистриран: 18 фев 2007, 19:05
- Модел на автомобила: Ford KA
- Status: Извън линия
Тече ми хидравлично масло FORD KA ---> помощ!
Колата е Форд КА 1998 COOL втора употреба нов внос и е на 3 дни.
Видях че тече отпред отдясно масло.Ходих при маслар който каза че хидравличната рейка течала и доля около 300 грама масло.
Ходих в сервиз представител на Moto Phoe в Добрич и те ми казаха че хидравличната рейка струвала 2200 лева.
Някои има чертежи на или техническа специф. за Форд КА или идея как да си разреша проблемите?
Видях че тече отпред отдясно масло.Ходих при маслар който каза че хидравличната рейка течала и доля около 300 грама масло.
Ходих в сервиз представител на Moto Phoe в Добрич и те ми казаха че хидравличната рейка струвала 2200 лева.
Някои има чертежи на или техническа специф. за Форд КА или идея как да си разреша проблемите?
- tomny
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2006, 09:09
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
Re: Тече ми хидравлично масло FORD KA ---> помощ!
Принципно рейката може да се рециклира. До колкото знам се сменят два пръстена и не помня още какво и ако се направи качествено проблема се решава за стотина лева. Нямам представа къде в Добрич да го направиш.kafen написа:Колата е Форд КА 1998 COOL втора употреба нов внос и е на 3 дни.
- dorian82
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 08:19
- Модел на автомобила: ford puma 1.7, 16v, i bmw 740i
колега имах сащия проблем с един опел астра, имаш да смениш няколко прастена и семеринги, но е доста игра4ка касмет, а тези които са ти дали тсена от 2200 за ножа реика казалим да си е....т маиката
- tomny
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2006, 09:09
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
И никога нямат на складdorian82 написа:а тези които са ти дали тсена от 2200 за ножа реика казалим да си е....т маиката

-
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:47
- Модел на автомобила: Фокус 1.8 Зетек
Не се учудвай за цената на рейката. Преди да вземем последния фокус за фирмата, си бяхме харесали една вектра. Като я занесахме на сервиз и пичовете веднага откриха теча от рейката й. В последствие разбрах, че този модел вектри масово имат тоя проблем и хората са знаели къде да погледнат ... Опитахме се да разберем колко ще ни струва такава рейка и беше цифромания - 1500 лв. Така, че на всички коли рейките им са дяволски скъпи и масово ги нямат в наличност! Имахме едно фирмено мондео, на което му се прецака рейката и като ни казаха 2200 лв, просто го продадохме 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
ето тук съм описал колко ми струваше ремонта на мойта хидравлична рейка
ако няма кой да ти препоръча майстор в Добрич пробвай във Варна
предпорагам няма големи различия на ескорт и ка
ако няма кой да ти препоръча майстор в Добрич пробвай във Варна
предпорагам няма големи различия на ескорт и ка
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 18 фев 2007, 19:05
- Модел на автомобила: Ford KA
Донесоха ми нова хидравлична рейка от Германия
Утре 6те я монтираме. За цена не зная още.
Благодаря за съветите!
Благодаря за съветите!