Амортисьора на Фиестата се омасли. Два ли се сменят заедно?
- valerko1
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ
- Status: Извън линия
Амортисьора на Фиестата се омасли. Два ли се сменят заедно?
Здравейте. На Фиестата заден десен амортесьор ми е изпуснал и нали се сменят по двойки - та въпроса ми е 2-та задни ли да сменя или по диагонал заден и преден? Може би тъп въпрос....ама толкова са ми познанията. И какви пари взимат за смяна на двойката? Благодаря.
Няма лоша ракия и хубава лопата.
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Неприятно но двата задни трябва да смениш,зада тие стабилна задницата,ако пук си решил и предните то колата ти ще лепне на пътя.
Ето ти един линк на подобна тема http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... c&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето ти един линк на подобна тема http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... c&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;

- valerko1
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ
Искаш да кажеш по 55 лв. за брой ли си ги взел.....от Пловдив ли? Евтинки ми се виждат, дай някакви координати на магазина, телефон, сайт. Каква марка са, гаранция някаква дали имат?Ianislav написа:То в другата тема пише ,но и ас да изкажа мнение че скоро сменях.. на мен ми излязоха 2 броя (масло) 110 лева и ги смених само (и аз нямам много големи познания по тези въпроси)
Няма лоша ракия и хубава лопата.
- Ianislav
- потребител
- Регистриран: 05 дек 2006, 06:04
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi 95-та
Гаранцията е една година важи при покупка на 2 бр. Евтинки са защото аз ги взех с отстъпкаvalerko1 написа:Искаш да кажеш по 55 лв. за брой ли си ги взел.....от Пловдив ли? Евтинки ми се виждат, дай някакви координати на магазина, телефон, сайт. Каква марка са, гаранция някаква дали имат?

Може да съм бавен,но съм музикален