Колеги Помагайте че ме хвана страх да карам
- fto13
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2005, 17:43
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.6i Ghia Si 1992 , Toyota Rav4L 2.0 16v 2003, Toyota Avensis 1.8 16v 2006, Bmw 318is 1994
- Контакти:
- Status: Извън линия
Колеги Помагайте че ме хвана страх да карам
Вижте това как ми се е счупило , кажете какво е , къде да го оправя и така ... ?
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=2702484" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=2702484" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Колеги Помагайте че ме хвана страх да карам
Линка не отваря нищо освен сайта snimka.bg, не си посочил правилно адреса!fto13 написа:Вижте това как ми се е счупило , кажете какво е , къде да го оправя и така ... ?
Когато пускате линкове пробвайте дали отварят каквото трябва!

- fto13
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2005, 17:43
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.6i Ghia Si 1992 , Toyota Rav4L 2.0 16v 2003, Toyota Avensis 1.8 16v 2006, Bmw 318is 1994
- Контакти:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126836" onclick="window.open(this.href);return false;
Я вижте сега
Я вижте сега
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Наистина така като гледам е стабилизатора и доколкото си спомням от приятели точно там се чупи често при ескортите/орионите!
Съветвам те да не я караш много така - то принципно може, но реално не - на някой завой и бабуна си направо в канавката /просто колата става неуправляема/!
Купи се нова, че ако вземеш от морга вероятно няма да изкара дълго, а разходите за труд са си пари /точно тази част според колеги с Ескорти е слабост и е желателно да се купува нова ориг./ , а и все пак с окачването шега не бива!
Съветвам те да не я караш много така - то принципно може, но реално не - на някой завой и бабуна си направо в канавката /просто колата става неуправляема/!
Купи се нова, че ако вземеш от морга вероятно няма да изкара дълго, а разходите за труд са си пари /точно тази част според колеги с Ескорти е слабост и е желателно да се купува нова ориг./ , а и все пак с окачването шега не бива!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Баф маа му
Това изотпреде е снимано ?
Тази щанга отпред минава начи ?
Що ми ми се струва, че не е цяла (от колело до колело) а се хваща някъде чрез тампон в купето. Което ще рече че не му трябва нова щанга а там ухото и тампона да възстанови.
Нещо не видях счупване и затова така си мисля, а ме мързи да ровя окачването в Микроката сега.
Ей и верно фнимавай с дрифтовете щото верно и други за споделяли, че са брали ядове с тези щанги. Бе ти пак си дрифтирай но ги гледай тия неща

Това изотпреде е снимано ?
Що ми ми се струва, че не е цяла (от колело до колело) а се хваща някъде чрез тампон в купето. Което ще рече че не му трябва нова щанга а там ухото и тампона да възстанови.
Нещо не видях счупване и затова така си мисля, а ме мързи да ровя окачването в Микроката сега.
Ей и верно фнимавай с дрифтовете щото верно и други за споделяли, че са брали ядове с тези щанги. Бе ти пак си дрифтирай но ги гледай тия неща

-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
Не съм 100% сигурен, ама логиката сочи друго.paci написа:Баф маа му...............
Що ми ми се струва, че не е цяла (от колело до колело) а се хваща някъде чрез тампон в купето. .........
Не минава от пред а отзад, не е на части а е цяла, бая е крива и затова като се сменя ще се пуска "магарето" надолу. За или против нова щанга - зависи от цената, май има тънка и дебела /2-3 мм разлика/. Не се препоръчва заварка.
Другото колегите са го казали точно!
Успех!
Небойте се роби Спартак е с вас!
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Абе това нещо не трябва ли да е цяло? Аааааааа. Мноо лошо! Никво заваряване! Директно ново. Тая щанга помага на шарнирните болтове да не се късат. Ако някъде с висока скорост набиеш кюстеци, и тва чудо пак се откъсне, даже и от Форд не могат да предположат какво следва.
А за сиерките - наще са назад, и са цели, и са по-дебели. Инъче верно, често тампоните се сдухват. Най-вече след първата смяна - нали знаете, оригинални ама внесени от турция.
А за сиерките - наще са назад, и са цели, и са по-дебели. Инъче верно, често тампоните се сдухват. Най-вече след първата смяна - нали знаете, оригинални ама внесени от турция.

Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!