Ръчна/крачна спирачка-слаб ефект
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2006, 12:47
- Модел на автомобила: екс Ford Fiesta 1.1 '94г. с BRC, сега Opel Astra G '03г. комби-метан
- Status: Извън линия
mrdds това дето го прави може само главоболия да си докара. Ръчната все пак е направена за да държи колата да не потегли когато е спряна на наклон. За да си провериш ръчната е достатъчно да си избереш равно място и при спрял автомобил дърпаш ръчната и се опитваш да потеглиш. Ако колата не ще да върви значи всичко е наред.mrdds написа:ами тази сутрин тествах влизане в завой с ръчна-гумите свиреха и оставиха следи ,тъй че мисля,че достатъчно добре държи.dimbatami написа:имаи други вазможности или цилиндарчетата да не правят достатъчно движение извиняваи като дръпнеш ръчната в движение как спира колата рязко с провличане на задните колела или само намаля
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Е,не се влачат колелата,но задницата кляка,двигателя се форсира и колелата превъртат.
На наклон няма никакви проблеми,дори и 2см не мръдва.
Знам какво е да я няма изобщо,знам и сега как е.
Валбой,всеки ден минавам през този завой с горе долу еднаква скорост,до сега не са свирили колелата,не са и оставяли следи,дори и да дърпам ръчната (преди ремонта),има напредък,но има още какво да се желае специално от крачната.
На наклон няма никакви проблеми,дори и 2см не мръдва.
Знам какво е да я няма изобщо,знам и сега как е.

Валбой,всеки ден минавам през този завой с горе долу еднаква скорост,до сега не са свирили колелата,не са и оставяли следи,дори и да дърпам ръчната (преди ремонта),има напредък,но има още какво да се желае специално от крачната.