Биалетки Орион/Ескорт
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
- Status: Извън линия
в сервиз България на бул България два нови предни диска +комплект накладки(лява и дясна) +смяна е 190лева -лично съм ходил да питамnld написа:И ако е от това има ли смисъл от дикове на старо, или по-добре е нови, не знма каква е цената обаче
става дума за форд ескорт 1.6 16v 1996г
лично аз не бих ти препоръчал дискове на старо нито престъргани(макар че някои го правят)
но понеже 190лв са ми много и аз го отложих за по добри времена или ако нямам друг избор
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Такааааааа,
на етапа сменям тампони на стабилизираща шанга. За целта да питам ако някой е правил упражнението сам, налага ли се да се вдигне предницата цялата или може едно по едно колелата ? Мотопфое дадоха нормална цена, та мисля да ги взема от там. Ами това е, след смяната ще докладвам пак
на етапа сменям тампони на стабилизираща шанга. За целта да питам ако някой е правил упражнението сам, налага ли се да се вдигне предницата цялата или може едно по едно колелата ? Мотопфое дадоха нормална цена, та мисля да ги взема от там. Ами това е, след смяната ще докладвам пак

Поздрави

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Трябва да е същото като при мен.The seven написа: За целта да питам ако някой е правил упражнението сам, налага ли се да се вдигне предницата цялата или може едно по едно колелата ?
Едно по едно няма проблем.
Единственото което се сещам да ти кажа е да си вземеш нещо за мазане като свинска мас например щото с масло ще ги съсипеш. Мазни ги за да влязат лесно и хубаво в гнездата на носачите. Нали за тези тампони става дума не тези на лапите отпред?
Късно ама вече ше е така

- seven
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:07
- Модел на автомобила: Orion 1.4i Ghia, CVH
Новите тампони са 24 лева комплекта в мото-пфое. За информация пак там има датски биалетки по 35 лева бройката. Смяната отне 3 /три/ часа, от които около два съм си мислил за близки роднини на инжинерите от форд
. Вътрешния болт на планката е много близо до една греда и само със звезда може да се развива/завива и то на около четвърт оборот. Крайния ефект е положителен. Биенето се изгуби, тропането също
След смяната се оказа че има лек луфт в кормилната рейка, но на етапа няма да се предприема нищо.