Хидравлика мондео въпроси?

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Edinuser
Потребител
Потребител
Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Status: Извън линия

Re: Хидравлика мондео въпроси?

Мнение от Edinuser » 02 юли 2011, 13:42

И аз съм доволен от хидравликата - на място с опряна длан на волана се върти добре.
Ако някой си мисли това не е достатъчно - да пробва да завърти на място при изкл. двигател - получава се добра тренировка за ръцете.
Карал съм и коли на които може да се върти на място с един пръст, но не виждам предимство.
Освен това на мондеото се усеща много добре пътя когато се кара с по-висока скорост.

Потребителски аватар
cockyhotty
потребител
потребител
Регистриран: 26 май 2009, 18:47
Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi

Мнение от cockyhotty » 02 юли 2011, 21:06

Въртене с един пръст не ми е необходимо и не правилно така да се борави с волана. Дори когато паркирам и двете ми ръце работят с волана както е правилно. Просто винаги е добре в градски режим хидравликата да помага достатъчно, за да се чувстваш комфортно. След като и без тва е сложена там и ми вдига разхода един господ знае с колко(сигурно е към 0,5 л), искам да получавам нещо. P.S. Карам съм Лада Самара и VW Jetta/Mineta без хидравлика и знам какво е.

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител
Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170

Мнение от essex » 03 юли 2011, 19:01

И аз да си изкажа мнението за тая хидравлика на ФОРД *banned* аз съм карал пежо 306 98 год и волата е като перо, при скорост над 60 км/ч става по твърд и с нарастването на километрите това се контролира някакси ! Въртенето на волата на ескорт 96 год. е доста по тежко :shock:
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”