Накладки
- retryyy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2007, 18:31
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2001г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Накладки
Здравеите днеска от няколко дни както си карам и саму ми стърже отзат и се чъдя кво е и днес гледам задния десен диск леко надраскан веднага утидох на маистор и ми каза че накладките ми са за смяна и сега другата седмица ще ходя да сменям накладки някои зае ли как вървят цените на накладките и защо не ми светна лампичката на таблото че е за смяна и нещъ пречили че диска е леко надраскан маисторите казаха няма нищо благодаряви предварително 

ForD MondeO 2001г. TDCI
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Щом има съмнения в помпата иди на валове и виж всяко колело как спира щото може да караш с един кръг а не е добре да караш така.
Правих на стария ескорт помпата. Карал съм с един кръг и нищо не усещах. Съвсем случайно от нямане какво да правя разрових и открих проблем. След това беше идеално.
На първия годишен преглед като го взех нещо ме караха да помпя на спирачката и се усетих, че може да има проблем и ги питах ама казаха, че няма проблем но имало.
Правих на стария ескорт помпата. Карал съм с един кръг и нищо не усещах. Съвсем случайно от нямане какво да правя разрових и открих проблем. След това беше идеално.
На първия годишен преглед като го взех нещо ме караха да помпя на спирачката и се усетих, че може да има проблем и ги питах ама казаха, че няма проблем но имало.