Вибрация на кормилото
- sottbi
- потребител
- Регистриран: 31 юли 2007, 13:59
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 '95
- Status: Извън линия
Вибрация на кормилото
Искам да попитам, на какво може да се дължи силно вибриране на кормилото при натискане на спирачка. Усеща се при по-голяма скорост.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
При спиране ли ти тресеше задната гума?Gate написа:[
Моя опит говори друго!При мен тресеше волана зверски от крива задна гума,и аз нямах обясненние,но е факт!..............

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Ами не тресеше задна гума,ами волана ми тресеше при спиране от ЗАДНА гума,ама много!При скорости от над 80км/ч.без ръчкането на по-ниски предавки си беше направо мъка да спреш,трябваше антивибрационни ръкавици да слагамmadboy написа:При спиране ли ти тресеше задната гума?Gate написа:[
Моя опит говори друго!При мен тресеше волана зверски от крива задна гума,и аз нямах обясненние,но е факт!..............

-
- потребител
- Регистриран: 06 юли 2007, 11:12
- Модел на автомобила: Ford Sierra 1.8 CL (OHC) hatchback
- Контакти:
100% криви дискове! ...И при мен е така.
Бях с кофти гуми, при което вибрираше, но не само при спиране а постоянно, повече или по-малко в зависимост от скоростта на движение... Смених гуми, джанти... сега тресе само при спиране, ако се движа с повече от 60км/ч. Дисковете са си криви, но да ти кажа, изобщо не правя сметка да ги сменям преди да станат на вестник (живот и здраве за баба Сиера), по простата причина, че и чисто новите ще се покривят скоро след слагането им.
Бях с кофти гуми, при което вибрираше, но не само при спиране а постоянно, повече или по-малко в зависимост от скоростта на движение... Смених гуми, джанти... сега тресе само при спиране, ако се движа с повече от 60км/ч. Дисковете са си криви, но да ти кажа, изобщо не правя сметка да ги сменям преди да станат на вестник (живот и здраве за баба Сиера), по простата причина, че и чисто новите ще се покривят скоро след слагането им.