Питане за хидравлика на Ford Focus 1.8 TDCI
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2009, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI
- Status: Извън линия
Питане за хидравлика на Ford Focus 1.8 TDCI
Здравейте колеги,
от 2 седмици съм горд собственик на сребрист Ford Focus 1.8 TDCI 115 кончeта, 4+1 врати. До сега съм карал няколко нови служебни коли, които имат страхотна хидравлика, дори на място волана се върти с лекотa и само с една ръка.Когато карам моята колица не ми прави впечатление, но когато съм карал друга и след това се кача на моята, хидравликата ми се струва много по-различна.Дали и на другите хора с Focus е такава или аз имам някакъв проблем? Моля хората с мнение по въпроса да го споделят.
Предварително благодаря.
от 2 седмици съм горд собственик на сребрист Ford Focus 1.8 TDCI 115 кончeта, 4+1 врати. До сега съм карал няколко нови служебни коли, които имат страхотна хидравлика, дори на място волана се върти с лекотa и само с една ръка.Когато карам моята колица не ми прави впечатление, но когато съм карал друга и след това се кача на моята, хидравликата ми се струва много по-различна.Дали и на другите хора с Focus е такава или аз имам някакъв проблем? Моля хората с мнение по въпроса да го споделят.
Предварително благодаря.
-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2009, 15:46
- Модел на автомобила: Форд Момдео ,комби МК3,.2.0тдци(130кс.)Форд Ескорт комби, 1.8тд(90кс.) 1999г.Форд Ескорт комби,1.8Д,(58коня+2магарета)1991г.
Re: Питане за хидравлика на Ford Focus 1.8 TDCI
Като гледам въпросът ти е чисто теоретически,затова и колегите най-вероятно са преценили,че нямаш място за притеснения - съответно не са ти отговорили.От моят скромен опит ти казвам,че на различни марки автомобили управлението им е различно.Дори от четири служебни автомобила(закупени нови),еднакви по каквото и да се сетиш(без цвета)
,управлението им е различно.Не мога да си обясня какво обуславя тази разлика,но е факт!

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Не се притеснявай, малко по-директно е управлението на Фокуса, което за мен е плюс.
Карал съм Тойота Корола, при нея воланът беше като откачен, чак те затормозява да държиш права посока на магистралата.
Карал съм Тойота Корола, при нея воланът беше като откачен, чак те затормозява да държиш права посока на магистралата.
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
Колега,
коя година ти е фокуса? На Фокус 2 има регулиране на твърдостта на волата чрез компютъра, 3 позиции са
коя година ти е фокуса? На Фокус 2 има регулиране на твърдостта на волата чрез компютъра, 3 позиции са
-
- потребител
2002 в средата е, не е чак толкова модеренItskin написа:Колега,

- hadjy76
- потребител
- Регистриран: 08 юни 2010, 23:37
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8, 74kw, TDCi, 2003г.
- Контакти:
Здравей RaHzElChO 
Най-после намерих някой, кой да му е направило впечатление "странния" волан на Фокуса. И аз отскоро го карам и в началото ми беше изключително странно управлението, като си мислех, че имам някакъв проблем...
Явно са си такива воланите.
За съжаление не ми останаха пари за да я заведа на преглед на предницата... При пълен ляв и пълен десен чувам тракане, което ме кара да мисля, че имам карета за смяна...

Най-после намерих някой, кой да му е направило впечатление "странния" волан на Фокуса. И аз отскоро го карам и в началото ми беше изключително странно управлението, като си мислех, че имам някакъв проблем...
За съжаление не ми останаха пари за да я заведа на преглед на предницата... При пълен ляв и пълен десен чувам тракане, което ме кара да мисля, че имам карета за смяна...
You'l newer walk alone!
-
- потребител
Мда, вероятно.hadjy76 написа:Здравей RaHzElChO