Задницата тропа и удря на твърдо
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2009, 17:27
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1250куб.см.ZETEC -- 2001г.
- Status: Извън линия
Задницата тропа и удря на твърдо
Здравейте
Имам сега следния проблем
задницата на колата тропа и удря на твърдо сякаш задните гуми са спукани и карам по джанта.
Това се получава като минавам през дупките.
Колкото и бавни да мина на някои дупки направо е ужас имам чуството че ще се издъни купето.
Амортисьорите се добре на какво се дължи това.
задницата на колата тропа и удря на твърдо сякаш задните гуми са спукани и карам по джанта.
Колкото и бавни да мина на някои дупки направо е ужас имам чуството че ще се издъни купето.
- Gorcho Racing Team
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2009, 18:46
- Модел на автомобила: Ford Puma 1.7... Ford Fiesta 1.4tdci 2003
Re: Задницата тропа и удря на твърдо
моментално ти казвам колега това са втулки на заден носач (мост) за тази фиеста втулките са кам 40 лева мога да ти кажа и как да го провериш подритни гумата напред и назад не както се проверяват лагери а напред кам предната гума и назад към задната броня щом колелото се мести значи са те аз карам пума и задният мост е 1към 1 с твоя имам същият проблем но никога не оставя време да го оправя http://www.euro07.bg/catalog/catalog.ph ... r&id=22675" onclick="window.open(this.href);return false; ето ти и линк но тук са малко по скъпи можеш доста по евтини да ги намериш успех дано сам ти помогналztec написа:Здравейте
Gorcho Racing Team (Wolf Tuning)
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2010, 22:35
- Модел на автомобила: fiesta 1.1
Аз го имам същия проблем и се оказа че ми е изтекъл заден амортесьор цената е 135 - 150 лв за броикаGorcho Racing Team написа:ztec написа:Здравейте
- fordfiesta11
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2009, 07:24
- Модел на автомобила: fiesta
Незнам за вас колеги , но и аз имах същия проблем и когато смъкнах амортисьора се оказа крив като бумеранг 

- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
Как разбра, че "амортесьорите са добре"? ясно е че пари няма иначе до сега да си си сменил нещата по окачването, включително и пружини амортесьори и цялата плеяда от тампони и втулки....ако го нправиш чудото ще стане - няма да ти тропа задницата и да "бие на купе". 

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
red написа:Как разбра, че "амортесьорите са добре"? ясно е че пари няма иначе до сега да си си сменил нещата по окачването, включително и пружини амортесьори и цялата плеяда от тампони и втулки....ако го нправиш чудото ще стане - няма да ти тропа задницата и да "бие на купе".