Тракане от задни накладки Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2010, 11:17
- Модел на автомобила: Focus 1.0 Titanium
- Status: Извън линия
Тракане от задни накладки Фокус
Здравейте.
От месец се появи тракане отзад при преминаване през неравности, основно от лявата страна. Това стана почти веднага след смяна на задните накладки в един квартален сервиз
.
В Мото Пфое ме увериха, че това е от накладките и най-вероятната причина е липсата на лепенка на задната част на накладката на бошовските, които именно сложих. Принципно ми е трудно да не повярвам на МП, защото поне те трябва да са наясно с поддръжката на Форд, но пък ми е и трудно да повярвам, че Бош продават нискокачествени компоненти.
От месец се появи тракане отзад при преминаване през неравности, основно от лявата страна. Това стана почти веднага след смяна на задните накладки в един квартален сервиз

В Мото Пфое ме увериха, че това е от накладките и най-вероятната причина е липсата на лепенка на задната част на накладката на бошовските, които именно сложих. Принципно ми е трудно да не повярвам на МП, защото поне те трябва да са наясно с поддръжката на Форд, но пък ми е и трудно да повярвам, че Бош продават нискокачествени компоненти.
- nikolayri
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2011, 11:27
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCi
Re: Тракане от задни накладки Фокус
Най-вероятно, бошовските да са всъщност ментета...
-
- потребител
На 100% съм сигурен, че не са - взети са от фирма, която поръчва директно от представителството на Бош.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Това дискови спирачки ли са? Ако са дискови и аз се присъединявам към мнението на техниците от МП. Това може да се коригира със поставяне на обикновена двойно-залепваща лента.
Колко са "оргинални" частите на Бош в България, не искам да коментирам, отдавна заводите им са основно в Турция и Китай.
Колко са "оргинални" частите на Бош в България, не искам да коментирам, отдавна заводите им са основно в Турция и Китай.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Да, дискови са. Ще пробвам и дано стане.
Благодаря за отговора!
Благодаря за отговора!