А ефтини пружини?
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
- Status: Извън линия
А ефтини пружини?
А от предната тема за амортисьорите, някой може ли да ми каже аналогично от къде мога да си взема ефтини задни пружини за сиерката. Пък ако ми каже и цена, направо няма цена
1,6 бенз, седан

1,6 бенз, седан
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
аз мисля да ги сменям с амортесиорите ,но за сега ги чакам още да поиздухат ,че има ЛЕБ в тях още.Въпроса ми е за тези 36-40 лева дали ще са чакествени или ще се счупят на 2-рата седмица по-родните пътища..doctordre написа:еми както ти казах като ми се скъса едната пружина бях при майстора и нали знаеш че в сервизите имат връзки с магазини... та ми казаха 36лв. на пружина предна, това е което имам като информация
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
това вече не мога да кажа, нямам база за сравнениеvenom4o написа:аз мисля да ги сменям с амортесиорите ,но за сега ги чакам още да поиздухат ,че има ЛЕБ в тях още.Въпроса ми е за тези 36-40 лева дали ще са чакествени или ще се счупят на 2-рата седмица по-родните пътища..doctordre написа:еми както ти казах като ми се скъса едната пружина бях при майстора и нали знаеш че в сервизите имат връзки с магазини... та ми казаха 36лв. на пружина предна, това е което имам като информация

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Скоро купих 2 задни маслени амортисьора да закърпя положението евтинки някакви, при нужда ще пратя снимка, някъде към 140лв ми бяха двата. Справят се, но се оказва че имам нужда и от пружини! Търся НОВИ задни заздравени пружини, които да носят поне още 100кг предвидено спрямо стандартните! Газовата тежи, и когато кача двама души отзад почваме да влачим задница. Не може така!
Имам оферта в момента на 70лв. бройката нови... не става, търсим алтернативи!
Имам оферта в момента на 70лв. бройката нови... не става, търсим алтернативи!