Дали е от изгоряла крушка.
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Дали е от изгоряла крушка.
От вчера не ми светят късите на единия фар и се чудя дали е крушка или има там някаква клема, която е възможно да се е откачила. За сега карам на дълги /които са едни дълги........
/, но трябва да оправя нещата.
Някакъв съвет, т.е. каква крушка да взема ако е изгоряла. Също така си мисля ако ще сменям, добри ли са тези които светят в синьо. С две думи осветяват ли добре пътя или само придават "по-важен" вид на автомобила

Някакъв съвет, т.е. каква крушка да взема ако е изгоряла. Също така си мисля ако ще сменям, добри ли са тези които светят в синьо. С две думи осветяват ли добре пътя или само придават "по-важен" вид на автомобила

- BUG
- потребител
- Регистриран: 27 сеп 2007, 11:09
- Модел на автомобила: Ford Sierra MK1 2.0 DOHC EFI 1984y RIP.
Ford Scorpio 1997 GHIA 2.0 16v. - Местоположение: София
здр. За късите немога да ти кажа със сигурност какво им е. Земи си нова крушка пробваи да ли ще светне и ще разбереш дали е тя или проблема е друг. Но за сините светлини ще ти препоръчам да не ги слагаш . Аз си зех такива преди 2 готини. Първите 6месеца никакви проблеми ,но после се почна първо ключа за фаровете запчна да се базика ,после започнаха да горат бушоните,да се топят релета а след това видях че са изгоре ли и клемите към крушките . Иначе добре изглеждаха добре светеха но ми създадоха доста главоболие .
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Днес жената отишла до Шела и установили, че бил изгорял габарита, а не късите. Явно имало нещо прекъснато, за да не е светел левия фар на къси светлини. Все пак сменила там някаква крушка и платила общо за услугата 1 лв. Всичко след това си светело нормално. Каква ще да е обаче тая крушка за левче само жена ми си знае. Ще видя като се прибера.
Между другото тези от Шела са се чудили на някакви висящи кабели с букси и от двата фара. Първо помислили, че на единия нещо се е разкачило, но после се оказало, че и на другия е така. Всичко си светело нормално, а буксите си висели. Много фарове били оправяли, но за първи път виждали такова нещо. НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ ПО ВЪПРОСА
Между другото тези от Шела са се чудили на някакви висящи кабели с букси и от двата фара. Първо помислили, че на единия нещо се е разкачило, но после се оказало, че и на другия е така. Всичко си светело нормално, а буксите си висели. Много фарове били оправяли, но за първи път виждали такова нещо. НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ ПО ВЪПРОСА