Лампа за нивото на водата за чистачките?
-
- потребител
- Регистриран: 24 окт 2007, 11:22
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 '98
- Контакти:
- Status: Извън линия
Лампа за нивото на водата за чистачките?
Искам да питам дали имам такава лампа. Гледам че в книжката пише нещо такова. Като дам на контакт не ми светва лампа с такава индикация. Питам защото пише че не трябвало да се оставя на сухо съда за водата, а няма как да видя какво е нивото. Сипва се от едно такова малко съдче (една шепа) и там няма нивомер.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Мисля че това зависи от нивото на обурудване или е опция не знам, обаче Ориона ми 1983г имаше такива глезотии. Лампа за нивото на охладителната течност, лампа за нивото на маслото, лампа за нивото на течноста за чистачките, лампа за горивото, лампа за минимален размер на предните накладки. А дори не беше джиа, нямаше ел. стъкла и огледала, имаше и централно. Инак е голяма глезотия, качваш се и караш ако нещо не е наред свети лампа.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 24 окт 2007, 11:22
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 '98
- Контакти:
Да мерси, днес разгледах и видях че на триъгълния компютър има таква лампа. Само дето аз нямам PC
Тъпото е че няма как да се види докъде е нивото на водата и трябва да си нося бутилка в багажника. Да не оставам на сухо. Бутилка с течност за чистачки де
Иначе е Ghia колата ама то май пак си зависи от нивото на оборудване. Здраве да е!