Може ли по-мощни от 60/55 крушки H4 на Сиерата?
- iashor
- потребител
- Регистриран: 25 апр 2006, 17:47
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
Може ли по-мощни от 60/55 крушки H4 на Сиерата?
Колеги,
Не съм суетен, но практиката показва, че сегашните 60/55 крушки нещо не ми се струват достатъчни като осветеност на двулентовия път с насрещно движение.
Мога ли да сложа нещо по-мощно за повече светлина без да ми изгори нещо по инсталацията? Или пък, ако има вариант с тия ватове, но некви халогенки или едно друго, ако мое да споделите.
Благомерси!
Не съм суетен, но практиката показва, че сегашните 60/55 крушки нещо не ми се струват достатъчни като осветеност на двулентовия път с насрещно движение.
Мога ли да сложа нещо по-мощно за повече светлина без да ми изгори нещо по инсталацията? Или пък, ако има вариант с тия ватове, но некви халогенки или едно друго, ако мое да споделите.
Благомерси!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Може ли по-мощни от 60/55 крушки H4 на Сиерата?
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 72&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;iashor написа:Колеги,
Благомерси!
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 27&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

Нещо такова е разликата между обикновени и Osram Silverstar 50%:

- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Аз на моята бях със 100Вата, и няма проблем. Обаче ти препоръчвам осрам 50%+ силвър ли там кви бяха, 13 и 50 в практикер, 60Вата, ама светят по-добре от 100Ватовите ментаци. Много съм доволен. Също регулирай си фаровете. Регулажа го направи като ги свалиш надолу, ама добре да видиш очертанието на нивото (като на първата снимка), и тогава мърдаш малко по малко нагоре. Наще сиери имат кофти захващане на фаровете - при мен 1 година фара светел към небесата, без да разбера и се чудех що ми е тъмно.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Мерси!
И в АутоПлюс ги има, на добри цени ( около 9лв за H4 ).iashor написа:Да, бе, тва за регулрането на фаровете при сиерите си е много вярно. Ма за тия в практикер май ще ги пробвам, па да видим.
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D