Въпрос за бензинова помпа
-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 21:34
- Модел на автомобила: фиеста,1242 куб. ,зетек,1996 година
- Status: Извън линия
Майстора днес откри причините:релето на инжекциона/макар,че друг майстор каза,че е здраво,но по-натам ще го уточня и този въпрос/ и студена спойка в таблото с бушоните/пак предположение/.Колата работи с байпасче от 3 бушон към друг/каза,че е без значение,само гледахме да не е с постоянен ток, а като се даде контакт/.Проблема за него остава в таблото и това реле/сега е без релето и си работи всичко без проблем,даже няма загряване и т.н. /.Каза, ми че мога да си карам и така,но мен ме човърка тази жица и другата седмица ще сваля кутията и ще презапоявам клемите на това реле.Дано да съм бил полезен с тази информация!!!Благодаря!!!

П.С. Данните в книгата за индукционната бобина са сгрешени-истинските са от 0.4 до 5 ома!!!

П.С. Данните в книгата за индукционната бобина са сгрешени-истинските са от 0.4 до 5 ома!!!
-
- потребител
- Регистриран: 09 сеп 2005, 00:43
- Модел на автомобила: pazardjik
решение
вързваш кабелите на това реле на късо и готово, без него и тва е.
пиши ми кво мислиш за тази идея!
пиши ми кво мислиш за тази идея!
-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 21:34
- Модел на автомобила: фиеста,1242 куб. ,зетек,1996 година
Ако говориш за мен красноречиво съм ги уточнил/явно не си прочел цялата тема/,но все пак-релето е в кутията с бушоните/и е кафяво на цвят/,а инерционния прекъсвач е долу в ляво под кората.seven написа:Колега хайде да направим ВСИЧКИ уточнения ! Кое наричаш реле на бензиновата помпа и как наричаш онова дето се намира в колонота ? Според ел. схемата това са две различни неща.
П.С. Да не си объркал- когато оправих проблема в този пост говоря за релето на инжекциона , а то е зелено на цвят!!!