ксенонови фарове
- lafsta
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2008, 08:36
- Модел на автомобила: Ford puma
- Status: Извън линия
ксенонови фарове
Здравейте колеги искам да си поставя ксенонови светлини на моята Пумичка но на пазара се предлагат толкова много модели"най-вече китайски и др." Моля някой ако е слагал или има опит нека пише за модел марка цена... >:D<:
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Re: ксенонови фарове
Колега аз си сложих от тези китайските които ти казваш...ми светят много добре да ти кажа...сега си взимам и за халогените...по натам и за дългите....те всички на пазара са китайски боклуци но да не те плаши....Разликата в светенето е уникално много и вече не бих сложил обикновенни крушки....просто си е голямо удобство....заслужава си парите...аз си взех за 110 лева Н7 сега си взимам пак Н3 за 110 лева...и не са мноог парите...аз си ги монтирах..то няма голяма философия просто 2 жички и баластите....ако имаш въпроси питай...lafsta написа:Здравейте колеги искам да си поставя ксенонови светлини на моята Пумичка но на пазара се предлагат толкова много модели"най-вече китайски и др." Моля някой ако е слагал или има опит нека пише за модел марка цена... >:D<:

-
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2008, 10:23
- Модел на автомобила: Вече съм с Ford Mondeo 1.8td, набор 98 :)
От къде ги купи за по 110лв? Ако случайно знаеш кажи какви са крушките за късите на Мондео МК2. Може и на лично, но мисля, че ще е полезно инфо 

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... ilit=xenon" onclick="window.open(this.href);return false;dany85 написа:От къде ги купи за по 110лв? Ако случайно знаеш кажи какви са крушките за късите на Мондео МК2. Може и на лично, но мисля, че ще е полезно инфо
Ето от тук ги поръчах.Момчето е много точно и веднага ми прати комплект.Късите и дългите са Н7 а халогенните фарове са Н3...тези дни трябва да ми дойде и ксенона за халогените и ще сложа снимка как светят късите и халогените...иначе ксеноните не са лоши светят много добре....то е ясно ,че качеството не е високо но за тези пари е идеално...няма гаранция понеже е от казанлък и няма как да ти ги сложи....аз си ги монтирах на собствен риск

По София има слагат но под 170 лева няма ксенон...е разбира се с гаранция е но на мен не ми трябва гаранция...като изгори си сменям квото и да е и готово....каквото стане