Свещи за FORD FOCUS TDCI 2002
- mitakadm
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 19:19
- Модел на автомобила: FORD FOCUS TDCI 2002
- Status: Извън линия
Свещи за FORD FOCUS TDCI 2002
Колеги,
Наскоро се сдобих с FORD FOCUS TDCI 2002 и имам проблем със запалването сутрин. Прегледах постингите, подозирам че е от подгряващите свещи. Не съм специалист в механиката, къде да ги потърся тези свещи? Възможно ли е проблема с трудното запалване (пали от втори до трети път) да е от другаде - РС диагностиката не показа дефект. Какви свещи да си търся (трябва да си сменя целия комплект така виждам) ако проблема е в това - сигурно знаете изпитани такива.
Наскоро се сдобих с FORD FOCUS TDCI 2002 и имам проблем със запалването сутрин. Прегледах постингите, подозирам че е от подгряващите свещи. Не съм специалист в механиката, къде да ги потърся тези свещи? Възможно ли е проблема с трудното запалване (пали от втори до трети път) да е от другаде - РС диагностиката не показа дефект. Какви свещи да си търся (трябва да си сменя целия комплект така виждам) ако проблема е в това - сигурно знаете изпитани такива.
Не може, не мога или не искам - има разлика, но смисъла е един и същ
-
- потребител
- Регистриран: 12 мар 2008, 15:07
- Модел на автомобила: Focus 1.8 Tddi, Turnier
Re: Свещи за FORD FOCUS TDCI 2002
Аз си купих Beru от Технотранс, за двигател 1.8 TDCI - модел GN 993, за двигател 2.0 TDCI - модел GN 054
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Re: Свещи за FORD FOCUS TDCI 2002
Хммм, ще използвам темата на колегата да задам и аз един въпрос свързан с моя Фокус. Така, значи сутрин си пали без проблеми, всичко е нормално, Но когато си покарам и стигне до нормална температура колата / стрелката отива до средата на уреда показващ температурата/ и реша да изгася колата и при следващо стартирване издава някакъв много странен звук който не знам дали да ме притеснява или не ?!? Чува се едно ужасно за мен сравнително силно почукване някъде от към двигателя и за сега нямам идея от какво може да е !?! Това се случва при достигане на горепосочената температура. Някакви идеи колеги за какво може да става въпрос ?