Повреда в ел.задвижване на стъкло.
-
- Status: Извън линия
Повреда в ел.задвижване на стъкло.
Имам проблем с предно ляво стъкло - при сваляне, като натисна копчето отива до долу, а не спира като го пусна. Почистих панела с ключовете ссъс спрей но проблема остана.
Съмнявам се че някъде има реле но не можах да намеря такова по схемите.
Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем?
Съмнявам се че някъде има реле но не можах да намеря такова по схемите.
Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем?
-
Държи се различно от останалите 3 прозореца!
Както и да е натиснато, прозореца слиза до долу. За да го спра трябва да го натисна за вдигане веднъж?
-
Само на левия преден,
А не мога да ги сменя защотовсияко е интегрирано едно тяло и се захранва от 1куплунг където влизатр всички жици.
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Може да е мех.повреда в самото ключе, не можеш ли да го замериш.Сигурно като даде контакт за отваряне не отлепя само при отпускане,а чак при натиск в обр.посока.И аз съм в това положение, мойте са на две степени-при лек натиск отваря до отускане, а при по-силен отваря докрай с едно натискане.Нали се дещаш как докато карам мога да преценя колко леко да галя копчето-така,че като натисна по-силно си го спирам като теб-не ми пречи!Но ако те дразни май случката е или друго или ново

-
Оправи се пущината..
Работи, само дето трябва да се натисне по силно преди да се пусне, както казва Трол. Не знам обаче защо това е само на предно ляво стъкло, другите работят по друг начин.
Както и да е ... проблема най-вероятно е в ключа (контакти), а те са на интегрирани (4 бр. + заключване) за сега няма да ги сменям.
Както и да е ... проблема най-вероятно е в ключа (контакти), а те са на интегрирани (4 бр. + заключване) за сега няма да ги сменям.