Помогнете за ел. стукла на Сиера
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
- Status: Извън линия
Помогнете за ел. стукла на Сиера
Моля жи ако някои има ел. стукла на сжоята сиера да кайе лади прозореца се отваря докраи! Защото ас на моита днес сложих, и остават около 4 пруста да се отвори докраи прозореца! Някои знае ли не6то по въпроса?
Аууу, сори за правописа ама незнаете на каква клавиатура го пиша това и с колко мъка!
Аууу, сори за правописа ама незнаете на каква клавиатура го пиша това и с колко мъка!
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Значи на мойта бившата Сиерка,предните стъкла бяха ел. При отваряне до край,оставаха около два пръста,но никога не съм го смятъл за ненормално. Но при теб четири пръста си е бая разтояние
За около десет години каране,нито веднъж не съм отварял вътрешността на вратата да видя как се регулира. Няколко пъти съм отварял и почиствал копчетата на стъклата,като последния път припоих пъпките,защото редовно се получаваше нагар по тях и бяха свършили курса/брех,че дълго изречение стана/.
Ще се наложи май да отвориш корите и да видиш не се ли ригулира хода на стъклото.

За около десет години каране,нито веднъж не съм отварял вътрешността на вратата да видя как се регулира. Няколко пъти съм отварял и почиствал копчетата на стъклата,като последния път припоих пъпките,защото редовно се получаваше нагар по тях и бяха свършили курса/брех,че дълго изречение стана/.
Ще се наложи май да отвориш корите и да видиш не се ли ригулира хода на стъклото.

- paintman
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 17:42
- Модел на автомобила: Ford SieRRa 2.0i 113hp 89g
Ford Focus 1.8tdci 115 02g
Ford Fiesta 1.25i 82hp 11g
Ford Focus 1.6Tdci 90hp 09g
Ford Focus 1.0 125hp 18g - Местоположение: София
Re: Помогнете за ел. стукла на Сиера
откаде взе машинките и колко пари?ewgeny написа:Моля жи ако някои има ел. стукла на сжоята сиера да кайе лади прозореца се отваря докраи! Защото ас на моита днес сложих, и остават около 4 пруста да се отвори докраи прозореца! Някои знае ли не6то по въпроса?

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
А на коя задните се отварят до край?demiro написа:Е ако говорим за задни,те и на Мондеото не се отварят до край. Остават наистина около четири пръста и също са ел.
Без теория и знания защо задните не се отварят до край .. примерно заради сигурност ако има деца отзад или, че опират в извивката в калниците просто от опит с :
Жигула пусната 71-ва
Вартбург - чисто нов беше не помня коя година '80+
Лада 15000 пусната 77-ма
На всичките задните не се сваляха докрай !
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Благодаря много на всичи които обарнаха внимание на проблема! Направих ги да слизат до долу! Проблема е че при ел. машинките, се използват други дупки за монтиране кам вратата!
А за това колко струват, купих за 20лв. 2 бр. об6то като ги намерих сувсем случаино в пункт за изкупуване на желязо!
А за това колко струват, купих за 20лв. 2 бр. об6то като ги намерих сувсем случаино в пункт за изкупуване на желязо!
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!