Скрит прекъсвач
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
Скрит прекъсвач
Абе ако реша да си правя прекъсвач според вас кой кабел ще е най-добре да прекъсна? По принцип идеята ми е да върти ама да не пали
за да се заблуди потенциалния крадец че или колата не може да си пали по принцип или няма бензин и че не е подходяща за кражба
Не че някой ще тръгне да ми краде кораба ама .... нямам каско тай че нищо не ми пречи да се застраховам. тука на колегата му откраднаха Вектра 2.0 от 90 г и така и не се намери , а беше далеч по-грозна и то точно седмица след като му изтече каското 

оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
Ре
И аз това мислех ама трябва да го направя така че да не е видимо много много имам предвид да не вадя кабела чак откъм бензиновата помпа ами трябва да го изкопая къде минава през таблото ... което не е лека работа като знам какво бойно поле е там ...
- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
e
то това е зора в намирането, другото е ясно , все пак съм завършвал електроника
иначе ще видя къде е ище дам инфо по нататъка ако някой е заинтересуван.Нищо чудно и при мен да е под уплътнението 
Благодаря за инфото

Благодаря за инфото
- kabeldjiata
- потребител
- Регистриран: 02 сеп 2005, 13:40
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i Automatic; Saab 900 NG Automatic
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
При мен "ключето" е другаде, а от там резнахме + на помпата за да сложим реле което да я изключва, когато съм на газ (тия холандци я бяха оставили да работи на рециркулация). Самото реле ми е в моторния отсек. С ключето схемата трябва да е същата.demiro написа: Е сега вече ти откраднах колата![]()
![]()
а за да ми я откраднеш трябва да се включиш с кабел след ключето и да го закачиш на контактния ключ...май (не разбирам, много, много).

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: Скрит прекъсвач
Аз съм чувал че точно това му е най-кофти на каското.Че веднъж направиш ли,трябва вече да правиш редовно.Доста познати са изревали че застрахователя в прав текст му намеква че: "не си ли подновиш застраховката,вероятността да ти откраднат колата е голяма".Просто колата ти вече е белязана,няма значение дали е грозна или красиваHePeDoBeH написа:....., а беше далеч по-грозна и то точно седмица след като му изтече каското...