Крушки за Форд Ка
- DINO_BOT
- потребител
- Регистриран: 11 апр 2009, 01:13
- Модел на автомобила: Ford Ka
- Status: Извън линия
Крушки за Форд Ка
здравейте искам да попитам дали знаете с какви крушки ми работят фаровете за габарити далги и къси крушките са отделни така и за мигачите интеренсува ме само за фаровете модела е Форд Ка 1999 год. благодаря преджарително
- DINO_BOT
- потребител
- Регистриран: 11 апр 2009, 01:13
- Модел на автомобила: Ford Ka
Re: Крушки за Форд Ка
благодаря много добра работа ми свърши
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
На късите - Н7, на дълги - Н1, габаритите, мигачите и стоповете не ги знам като модификация, но ги имат на почти всяко OMV или друга читава бензиностанция.
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2008, 12:17
- Модел на автомобила: Ford KA `97, 1.3 endura
Аз мисля на следващата заплата да сложа ксенон, че имали много по - дълъг живот и светят много повече. Ако колата е същата от снимката, фара май е на Валео, ще стане идеално, ако сложиш ксенон.
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Фаровете на Ka-то не са подходящи за ксенонова система, освен ако няма да смениш стандартните фарове, с такива с лупи. В противен случай ще вадиш очите на всеки, който е срещу теб, независимо от това дали е ден или нощ. Рефлектора, който отразява свелината от крушката отзад е супер голям и не е предназначен за светлинния поток на ксеноновата крушка. Ако имаш проблем с осветяемостта на фаровете намери човек, който да ги отвори, да изчисти рефлекторите, отново да ги сглоби и да ти се направи правилен реглаж. Дори и да не се чистят рефлекторите, реглажа дава особен ефект. Ако идеята с ксенон системата е само за да изглежда, че свети синьо - крушки Xenon по разни магазини и бензиностанции - бол.
Ксеноновата система, качествено направена на автомобили като нашите излиза доста по скъпо от 100 и няколкото лв, които искат всевъзможните продавачи на тия неща. Обмисли си сериозно идеята....в противен случай ще бъдеш поредния "Голфър" с ксенон за 100лв дето ми вадят очите по пътищата всяка вечер, за споменаването на родата да не казвам....
Ксеноновата система, качествено направена на автомобили като нашите излиза доста по скъпо от 100 и няколкото лв, които искат всевъзможните продавачи на тия неща. Обмисли си сериозно идеята....в противен случай ще бъдеш поредния "Голфър" с ксенон за 100лв дето ми вадят очите по пътищата всяка вечер, за споменаването на родата да не казвам....
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
hahahaha
Много ти благодаря foxy. Тия фарове са нови, но идея си нямам дали са лупи. Идеята ми беше да ми свети повече, че в събота потъмно пътувах и валеше сняг, доста ме изтормози този път, който всъщото време беше станал като минно поле, от дупка на дупка скачах. Иначе тия голфаджии и аз много ги ругая
Много ти благодаря foxy. Тия фарове са нови, но идея си нямам дали са лупи. Идеята ми беше да ми свети повече, че в събота потъмно пътувах и валеше сняг, доста ме изтормози този път, който всъщото време беше станал като минно поле, от дупка на дупка скачах. Иначе тия голфаджии и аз много ги ругая

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Послушай Фокси
OSRAM Night Breaker светят доста добре.
Избери си едни хубави крушки и иди си регулирай фаровете.

OSRAM Night Breaker светят доста добре.
Избери си едни хубави крушки и иди си регулирай фаровете.
-
- потребител
оки
Ще слушам
Този форум наистина много по различен от останалите. Тук сте активни
>:D<:
Ще слушам

Този форум наистина много по различен от останалите. Тук сте активни

>:D<:
- to6kooo
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 22:13
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 16V GHIA 2003 с ГИ KME
Е хайде стига глупости вече,аз съм с xenon вече 2г. че и повече на късите със стандартни фарове(без лупи),не вадя очите на никой защото съм ги регулирал добре.Ксенона не е задължително да е син,даже е много грозно има си и цяла тема за това.Лично аз съм с 4300К топлина на цвета което е почти слънчево бяло-жълто,синее само секунди докато загрее.Колега aliosman ефекта е поразителен,препоръчвам ти xenon.bg аз работя с тях,пращат ти по куриер и цената е около 100лв. П.С. дават ги с 1г. гаранция