проблем с ел. стъклата
-
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2002 г. 2,0 115 к. с.
- Status: Извън линия
проблем с ел. стъклата
Здравейте колеги имам следния проблем преди малко ми се наложи да сваля акумулатора след като го сложих обратно ел. стъклата спряха да ми се вдигат автоматично до горе ами аз трябва да задържам бутно докато се вдигнат абсолютно нищо не съм пипал по самата кола само свалих акумулатора и го върнах обратно.Имате ли представа това от какво може да се получи иначе като задържа бутона за сваляне няма проблем свалят се до долу автоматично?
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: проблем с ел. стъклата
След 30-40 километра ще се оправи и без да пипаш нищо. Компютъра сам ще се обучи.
-
- потребител
благодаря за бързия отговор колега 

-
- потребител
имам още един проблем и за да не пиша нова тема реших да го напиша тук.Случи се следното по принцип нямам никакви проблеми със съединителя но днеска паркирах загасих двигателя след около 5 минути го запалих отново като да вкарам някаква скорост просто беше невъзможно не иска да вкара почти никаква скорост с доста усилия успях да трагна след което примерно като загася пак колата и пак запаля всичко си е наред - трябва да уточня че по принцип съединителя си е нормален на натискане не слепва отцепва горе долу по средата и смятам че не е от него от какво според вас може да е този проблем просто недоумявам веднага първоначално реших че е съединител но няма логика ако имате някаква идея моля ви кажете.
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Незнам ама при мен поне не е така,всеки път след сваляне на акумулатора ми е нужно да ги обучавам.Даваш на контакт и почваш едно по едно спускаш до край вдигаш до край и задържаш 2-3секунди чува се някакво чаткане от вратата и така всичките после изключваш от контакт,след това всичко е ОК ако някое все пак не работи повтаряш процедурата само за негоDoin написа:След 30-40 километра ще се оправи и без да пипаш нищо. Компютъра сам ще се обучи.

-
- потребител
благодаря ти колега направих каквото ми каза и всичко се оправи ,но възникна друг проблем касетофона ми иска код и аз нямам идея какъв е въведох някакъв изписа ми wait с обратно броене от 30 мин изчаках го и пак ми изписа код а на дисплея вляво ми пише 4 което нямам представа какво е къде трябва да го открия този код лошото е че нямам книжка на колата за да видя там?chefo_ukr написа:Незнам ама при мен поне не е така,всеки път след сваляне на акумулатора ми е нужно да ги обучавам.Даваш на контакт и почваш едно по едно спускаш до край вдигаш до край и задържаш 2-3секунди чува се някакво чаткане от вратата и така всичките после изключваш от контакт,след това всичко е ОК ако някое все пак не работи повтаряш процедурата само за негоDoin написа:След 30-40 километра ще се оправи и без да пипаш нищо. Компютъра сам ще се обучи.
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
За тази цел трябва да извадиш касетофона (ако е оригиналния фордовски) да си запишеш номера му и да го пуснеш в темата за кодове на касетофони - колегите ще ти го кажат.