Проблем с контактния ключ за отключване/заключване
-
- потребител
- Регистриран: 17 май 2008, 15:10
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1,8 TDI 1998г.
- Status: Извън линия
Проблем с контактния ключ за отключване/заключване
Здравейте всички,
от два месеца имам Мондео МК2 1,8TDI-1998г. Купих го с два ключа за запалване, единия е с два бутона (с една стрелка и другия с две стрелки) и втория ключ е обикновен. С първия ключ си отключвах и заключвах вратите до преди 3-4 дена и от веднъж отказа. Изчетох доста теми тук във форума и установих, че на първо време трябва да сменя двата елемента. Веднага купих и ги подмених но пак не мога да отключвам и заключвам дистанционно с бутоните на ключа. Прочетох също и че трябва да програмирам ключа-направих го ред по ред от начините описани тук но и това не помогна. След като поставя ключа в ключалката на шофьорската врата се отключват и заключват без проблем всички врати. Диодчето на ключа премигва след като натисна единия от двата му бутона. Моля за някакви идеи какво съм пропуснал или на какво да обърна внимание още?
Лек ден на всички и Благодаря
от два месеца имам Мондео МК2 1,8TDI-1998г. Купих го с два ключа за запалване, единия е с два бутона (с една стрелка и другия с две стрелки) и втория ключ е обикновен. С първия ключ си отключвах и заключвах вратите до преди 3-4 дена и от веднъж отказа. Изчетох доста теми тук във форума и установих, че на първо време трябва да сменя двата елемента. Веднага купих и ги подмених но пак не мога да отключвам и заключвам дистанционно с бутоните на ключа. Прочетох също и че трябва да програмирам ключа-направих го ред по ред от начините описани тук но и това не помогна. След като поставя ключа в ключалката на шофьорската врата се отключват и заключват без проблем всички врати. Диодчето на ключа премигва след като натисна единия от двата му бутона. Моля за някакви идеи какво съм пропуснал или на какво да обърна внимание още?
Лек ден на всички и Благодаря
- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
- Status: Извън линия
Re: Проблем с контактния ключ за отключване/заключване
Колега, това което казваш, за мен е невероятно...1-во какви са тези "елементи" които си сменял...2-ро как така дистанционно ти работи само като е вкарано в ключалката...необяснимо...Между другото помислили че това дистанционно работи с 2 батерийки... Ако се окаже проблем с дистанционно, най евтиното решение е да си сложиш някоя аларма от ниския клас 55-60лв.. и така, Успех с проблема...