проблем с авт. отваряне на 5та врата фокус 2000
-
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2011, 19:54
- Модел на автомобила: ford focus 2000 1,6 benzin
- Status: Извън линия
проблем с авт. отваряне на 5та врата фокус 2000
Здравейте,
Имам следният проблем. Не ми работи автоматичното отключване на задната врата на фрод фокус 2000 комби 1,6 бензин зетек.
Проблемът в началото се появяваше отвреме на време но вече е перманентно. Може ли някой да ми даде схема или да ми каже къде и какво да проверя по веригата?
Евентуално да знаете къде какво напрежение да измеря отзад на куплунга на машинката за да разбера дали проблема е от липса на захранване или то самата машинка за отклщчването на задната врата.
Благодаря предварително.
Имам следният проблем. Не ми работи автоматичното отключване на задната врата на фрод фокус 2000 комби 1,6 бензин зетек.
Проблемът в началото се появяваше отвреме на време но вече е перманентно. Може ли някой да ми даде схема или да ми каже къде и какво да проверя по веригата?
Евентуално да знаете къде какво напрежение да измеря отзад на куплунга на машинката за да разбера дали проблема е от липса на захранване или то самата машинка за отклщчването на задната врата.
Благодаря предварително.
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: проблем с авт. отваряне на 5та врата фокус 2000
Започни от проверка на ключа - сваляш капака на арматутното табло, вадиш куплунга на копчето и го дай на късо - ако отвори багажника проблема е в него, ако ли не, то свали кората на задната врата и търсиш ключалката. Щом проблема при теб се проявява инцидентно, то предполагам че и едно добро смазване ще поемогне.
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Провери първо дали кабелите в гуменото съединение са здрави.Започват да се късат след 10-та година.
- Sim3
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2007, 22:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,8 TDdi '99
- Контакти:
Аз имах подобен проблем и го реших след като, извадих куплунга на заключващия механизъм и го почистих. Имаше краче, което се беше прецакало и се наложи да го споя наново. Схеми мога да ти предоставя - прати майл на лични.