Ел.стъклата не работят
-
- потребител
- Регистриран: 06 яну 2010, 08:47
- Модел на автомобила: Ford Eskort
- Status: Извън линия
Ел.стъклата не работят
Здравейте колеги, прегледах форума, но нищо не открих за моя проблем. Може би на никой не му се е случвало това
(чак не ми се вярва).
И двете предни стъкла не работят. Колата е Ford Eskort Ghia 1.6 -92 г. Преди около година свалях платката и презапоих всички спойки. Дали е възможно проблема да е пак от студени спойки. Или е нещо друго?

И двете предни стъкла не работят. Колата е Ford Eskort Ghia 1.6 -92 г. Преди около година свалях платката и презапоих всички спойки. Дали е възможно проблема да е пак от студени спойки. Или е нещо друго?
-
- потребител
Re: Ел.стъклата не работят-вече работят
Колеги, не знам на кого му е хрумнало за пръв път да презапои всички спойки на платката за релетата, но искрено му стискам ръката
. Миналата година при същата процедура се оправи инжекционната помпа а сега ел.стъклата и задните светлини за мъгла. Въобще стигам до извода, че презапояването решава доста дребни(а и не само дребни) проблеми и най-вече спестява доста пари. Презапояването му е майката!
Ето и един соц. лозунг от мен "Презапоявайте не се притеснявайте!"

Ето и един соц. лозунг от мен "Презапоявайте не се притеснявайте!"

- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Re: Ел.стъклата не работят
Браво! Честито!
Много влага и много вибрации в тия Ескорти бе ?!?! Що така се прее*ават спойки?!?! Че при тебе два пъти даже....

Много влага и много вибрации в тия Ескорти бе ?!?! Що така се прее*ават спойки?!?! Че при тебе два пъти даже....

-
- потребител
Re: Ел.стъклата не работят
Вибрации по скоро.
Нали в България има само "една единствена дупка" по пътищата
и аз я уцелих два пъти! 
Нали в България има само "една единствена дупка" по пътищата